Прапор необмежено придатні M-Tас 630x900 Coyote/MC

Прапор необмежено придатні M-Tас 630x900 Coyote/MC

Продавець:UTgroup

4.7/5  ( 75 оцінок )

830

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

 Бренд М-Так представив новий прапор НЕОБМЕЖЕНО ПРИДАТНИЙ 630x900. Тепер цей легендарний дизайн ви зможете побачити не тільки на патчах, а і на прапорі.

Декоративні прапори - це ціла ніша в українській мілітарі культурі. Для бренду М-Так було важливо, створити річ, яка б стала символічним атрибутом для вас. Цей прапор за бажанням ви зможете повісити на стіну робочого простору, бліндажу, казарми або стіни своєї квартири. Також є можливість закріпити його на флагшток (за допомогою люверсів) та використовувати як повноцінний прапор. Матеріал прапору, дозволяє скласти його досить компактно, що дає змогу брати його на бойові завдання, штурми, перевозити з собою в рюкзаку або сумці.

Сьогодні наші хлопці стикаються з великою кількістю поставлених задач, які виникають під час служби. Багато з них, перебуваючи не перший рік на війні, отримують поранення та контузії, але все одно повертаються в свої частини, аби й надалі нести військову службу та захищати нашу країну від загарбників.

На прапорі зображений череп у військовій амуніції та напис “необмежено придатний”, що уособлює силу та непохитність духу хлопців, які навіть в тяжких умовах продовжують до кінця виконувати великий обсяг військових завдань.

Розмір прапору 63*90 см, у місцях кріплення до флагштоку - два люверса (верхній і нижній), краї по периметру підігнуті і прошиті. Прапор зроблений з флажної сітки (100% поліестер 130гр/м2).

Розмір:63*90см
Матеріал:флажна сітка (100% поліестер 130гр/м2)
Особливості:Люверси для кріплення флагштоку

Характеристики

Розмір
  • 150х90 см
Колір
  • Койот
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами