Нашивка M-Tac Tactical girl №2 Якудза redhed PVC MC

Нашивка M-Tac Tactical girl №2 Якудза redhed PVC MC

Продавець:UTgroup

4.7/5  ( 75 оцінок )

290

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Надихнувшись американською Pin-Up культурою часів Другої світової війни, дизайнери бренду М-Тас випустили серію сучасних Pin-Up патчів.

На патчі зображена харизматична та надзвичайно приваблива, кокетлива та водночас ризикована дівчина в стилі Pin-Up, що випромінює красу та силу характеру. Її грація приховує сталеву рішучість і готовність будь-якої миті вступити в бій. Тіло дівчини покрите татуюваннями Якудза - відомих воїнів Японії ХVIII ст., що мали свій кодекс честі та позиціонували себе як спадкоємці самураїв. Згодом Якудза стала справжнім феноменом японської мафії та кримінального світу, а татуювання на тілі означали приналежність до клану.

Зображення та значення татуювань у кожного представника були індивідуальні, згідно пройденого шляху у складі угрупування клану. Найчастіше тату виконувались в зелено-червоних кольорах та уособлювали свободу, самостійність, незалежність, могутність, силу та боротьбу за своє місце під сонцем.

Стиль тату Якудза є справжнім витвором мистецтва, де кожен малюнок має глибокий зміст. На тілі дівчини зображена хризантема, яка в якудза-культурі асоціюється з силою духу. Також практично в кожному ескізі зображувалась вода як символ життя, сили природи та долі воїна.

Tactical Girl з татуюваннями Якудза створена, щоб завоювати обожнювання поціновувачів традиційного стилю японських татуювань та східної культури.

Нашивка виготовлена з високоякісного ПВХ матеріалу (полівінілхлориду) з нанесенням повноколірного друку. Завдяки особливій технології виготовлення, патч виглядає об'ємним, а зображення чітке навіть під кутами. Кріпиться на одяг чи спорядження за допомогою велкро липучки.

Розмір:8 х 10 см
Матеріал:ПВХ
Додатково:липучка для кріплення 

Характеристики

Спосіб кріплення
Матеріал
  • Оксфорд
Колір
  • Зелений
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами