Фляга пластикова M-Tac 1л. хакі

Фляга пластикова M-Tac 1л. хакі

Продавець:UAniSha

4.8/5  ( 1917 оцінок )

250

119

Є в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Зручна та практична фляга від M-Tac призначена для транспортування питної води об'ємом 1 літр. Це незамінний атрибут, що дозволяє підтримувати сили, витривалість та енергію під час тривалих подорожей. Виготовлена з якісного харчового пластику, який підходить для використання в мікрохвильовій печі, посудомийній машині та морозилці. Кришка фляги зроблена таким чином, що її можна повісити на ремінь або лямку рюкзака.

Цей важливий елемент спорядження стане незамінним помічником для всіх любителів походів, кемпінгу та риболовлі. Адже кожен турист знає, що під час довгих піших прогулянок настає спрага, вгамувати яку допоможе охолоджена вода зі зручної та легкої фляги від M-Tac.

Об'єм:

1 літр

Матеріал:

Харчовий пластик

ОГЛЯД M-TAC ФЛЯГА ПЛАСТИКОВА 1 Л.

Пластикова фляга – це незамінний атрибут, що дозволяє підтримувати сили, витривалість та енергію під час тривалих подорожей. Цей аксесуар знадобиться військовим, туристам та всім любителям походів. Адже підтримувати водяний баланс є дуже важливим фактором для здоров'я організму. Недарма фляги входять у комплект індивідуального спорядження солдатів у всіх арміях світу.

Фляга від бренду М-ТАС виконана на зразок оригінальної армійської фляги M1961 армії США - однієї з найпопулярніших моделей військових фляг у світі.

На виробничих потужностях М-ТАС випускається широкий асортимент продукції, що користується постійним попитом серед любителів активного відпочинку, військових та туристів. Запорука успіху компанії – орієнтація на високі стандарти якості, ретельний вибір матеріалів та продуманий функціонал кожного виробу.

Тепер докладніше про новинку.

Фляга від М-ТАС об'ємом 1 літр.

Матеріал виготовлення – якісний харчовий пластик. Він абсолютно безпечний, не вступає в реакцію з водою і не загрожує здоров'ю при дотриманні вимог з експлуатації фляги.

Спереду на флязі нанесено пам'ятку: For water only. Do not apply canteen to open flame or burner plates» («Використовувати лише води. Не ставити флягу на відкритий вогонь чи гарячі поверхні»).

Ергономічна та зручна форма дозволяє комфортно носити виріб на поясі та тримати в руках.

Кришка проста, пластикова, без зайвих елементів.

Кришка фляги з'єднана з горловиною таким чином, що виріб у закритому стані можна повісити на ремінь чи лямку рюкзака.

Окремо можна придбати різноманітні чохли від бренду М-ТАС для даної фляги, які допоможуть зберегти температуру налитої в неї рідини, а також закріпити флягу на спорядженні за допомогою строп молле.

На завершення слід зазначити, що компактна, зручна та практична фляга від М-ТАС – це незамінний атрибут для всіх любителів походів, кемпінгу та риболовлі. Запас свіжої питної води дозволить підтримувати сили. Проста та зручна форма, відсутність зайвих деталей забезпечують невелику вагу та довгу службу даного виробу.

Характеристики

Колір
Матеріал
  • Пластик
Об'єм, л
  • 1
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами