Туристический нож Grand Way 052 GR

Код:  429842378

Туристический нож Grand Way 052 GR

Код:  429842378

Є в наявності

470

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Grand Way 052 GR метальний ніж із сталі 440С

Клинок метального ножа Grand Way 052 GR виготовлений з надійної та міцної нержавіючої сталі 440С.

Товщина клинка цілих 4,5 мм. Достатня пластичність сталі та масивність клинка допомагають ножу переживати значні навантаження та удари о мішень.

Форма клинка виражено кинджалоподібна, з добре помітними долами. Такий клинок має гарну проникаючу здатність, що є ще одним плюсом саме для метального ножа.

Маса ножа (133 грами) і загальна довжина в 238 мм роблять його досить зручним для метання навіть на дистанції вищі за середню.

Руків'я ножа Grand Way 052 GR не має накладок. Так зроблено навмисно. Полімерні або дерев'яні накладки, типові для звичайних ножів, часто не витримують удару об ціль і розбиваються. Ніж при цьому неминуче псується. Як і багато інших спеціальних метальних ножів, Grand Way 052 GR позбавлений цього недоліку. Комфорт утримання руків'я при цьому забезпечується обплетенням із міцного шнура.

На руків'ї знаходиться отвір, через який протягнуто темляк. Замість темляка через отвір можна протягнути довгий шнур, чим перетворити ніж на подобу гарпуна. Це може значно полегшити повернення снаряду під час тренувань.

Ніж Grand Way 052 GR простий, красивий та функціональний. Він має достатні розміри, міцність і зручність, щоби, за необхідності, інколи заміняти і звичайний, основний ніж.

Ніж укомплектований просто шикарним, міцним та зручним тканинним чохлом, який можна підвісити на поясі чи спорядженні.
Весь комплект акуратно упакований у гарну картонну коробку, тому його легко можна використовувати і у якості подарунка.

Характеристики

Гарантія
  • 3 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».