Тренажер для контролю правильності накладання турнікета 00023

Тренажер для контролю правильності накладання турнікета 00023

Продавець:edukidsua

4.7/5  ( 45 оцінок )

1 100

650

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тренажер призначений для відпрацювання навичок правильності накладання турнікета - багаторазового використання. Можна проводити процедуру на кінцівках (кріпиться ременем), методом закручування важеля турнікету відбувається стиснення судини, яка розташована в глибині тренажера.
Iнфузійна система тренажера (притік) підʼєднується до пляшки з імітатором крові, а відтік в іншу посудину. Контроль зупинки артеріальної кровотечі здійснюється візуально коли припиняється потік імітатора крові через відтічну систему, що забезпечує високу реалістичність виконання процесу та формування відчуття необхідного стиснення мʼяких тканин для зупинки артеріальної кровотечі.

Простота використання і доступна ціна дозволяють використовувати даний тренажер для навчання першій медичній допомозі широких верств цивільного населення, військових підрозділів, сил спеціального призначення, штабів цивільного захисту, працівників служб надзвичайних ситуацій, підготовки парамедиків, та ін.

Склад:
Тренажер – 1 шт;

Коробка для зберігання набору – 1 шт;

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами