Штани M-Tac Patrol Gen.II Flex Army Olive Розмір 34/30

Код:  431521517

Штани M-Tac Patrol Gen.II Flex Army Olive Розмір 34/30

Код:  431521517

Є в наявності

2 500

2 399

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

M-Tac штани тактичні Patrol Flex поєднують відносно непомітний зовнішній вигляд з міцними матеріалами і прихованим розширеним функціоналом, який в першу чергу націлений на співробітників охоронних структур і правоохоронних органів. захисним просоченням Teflon. кань з вмістом поліестеру і бавовни приємна до тіла, добре тримає колір і відрізняється високою міцністю. солідно. Штани застібаються на кнопку та блискавку YKK.

Матеріал: бавовна 35%

поліестер 63%

еластан 2%

Фурнітура: YKK

Кишені: -2 врізних

-2 карго

-2 задніх накладних.

-2 вертикальні накладні під ніж ліхтарик або магазини.

Teflon: Має високі показники морозо - і теплостійкості. Він залишається еластичним і гнучким при значних температурах від -70 до + 270 °C, будучи найкращим ізоляційним матеріалом сучасності. Поряд з цим, Тефлон має відмінну адгезію і низький поверхневий натяг, не змочуючи ні жирами, ні водою ні іншими речовинами і можливими розчинниками. Тефлон абсолютно не відчутний і візуально не видно людині, але його властивості мають реальну дію. Бруд, пил чи вода завжди залишаються на поверхні одягу, збираючись у краплі та легко очищається простою щіткою.

Прати рекомендується в делікатному режимі за температури не більше 30 градусів.

ОГЛЯД M-TAC ШТАНИ PATROL GEN.II FLEX

Тактичні штани Patrol Gen.2 Flex від М-ТАС поєднують у собі відносно непомітний зовнішній вигляд із міцними матеріалами та прихованим розширеним функціоналом. Завдяки особливостям пошиття основною цільовою аудиторією цієї моделі є співробітники охоронних структур та правоохоронних органів.

Пошиті штани з легкої однотонної тканини Rip-stop.

СКЛАД: бавовна, поліестр, еластан.

Фурнітура YKK (Японія)

Завдяки наявності власного дизайнерського відділу та власних виробничих потужностей М-ТАС може не тільки висувати ідеї, а й втілювати їх у життя. Так, основним завданням дизайнерів під час створення моделі Patrol GEN.II Flex було зберегти комфорт рухів. І вона була виконана блискуче - штани створюють відчуття легкості, не сковують рухів і виглядають стильно та солідно.

Тканина із вмістом бавовни, поліестера приємна до тіла, добре тримає колір та відрізняється високою міцністю. А додавання до тканини еластану дозволяють штанам тягнутися у двох напрямках. Додаючи тим самим ще більшу свободу рухів для оператора. Обробка просоченням Teflon, що чудово відштовхує бруд і вологу, суттєво покращує експлуатаційні характеристики виробу. Інноваційне просочення Teflon не тільки надає тканині ізоляційних властивостей, але й оберігає від забруднень і передчасного зносу: бруд, пил або вода залишаються на поверхні одягу, збираючись у краплі і легко очищаються простою щіткою. Необхідність прання виникає набагато рідше.

Штани мають 6 кишень:

- 2 бічні верхні прорізні кишені відрізняються класичним дизайном.

- 2 кишені «карго».

Блискавка цих кишень прикрита невеликим клапаном, а в бігунок втягнеться хлястик для зручності розстібання. Кишені не випирають, не виглядають об'ємними та не порушують силует штанів.

-2 задніх кишені на блискавці.

Штани застібаються на блискавку, кнопку і потайний гудзик. Шлейки штанів дозволять надягти ремінь шириною до 55 мм.

Спереду на колінах є виточки. Вони мають одну мету - забезпечити максимальну свободу рухів.

Брючина може стягуватися за допомогою еластичного шнура, вдягнутого внизу.

Можна сказати, що модель штанів Patrol GEN.II FLEX від бренду M-TAC – це продуманий варіант тактичних штанів від вітчизняного виробника. Модель має чіткий силует і має солідний вигляд, при цьому штани забезпечують максимальну свободу рухів і мають добре продуманий функціонал. Чим, безперечно, привернуть увагу співробітників силових структур, поліцейських, а також поціновувачів якісного одягу у стилі тактика.

Характеристики

Колір
Розмір
Призначення
  • Для ДСНС
  • Для охорони
  • Для полювання
  • Для поліції
  • Для рибалки
  • ЗСУ
  • Загальновійськові
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами