Приціл нічного бачення INFIRAY TUBE TD50L

Приціл нічного бачення INFIRAY TUBE TD50L

Продавець:Krop Security

4.5/5  ( 111 оцінок )

47 150

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Iray TUBE TD50L - цифровий приціл нічного бачення випуску 2023 року від китайського гіганта IRay Technology Co., Ltd.. Новинка побудована в концепті денної оптики з простим кріпленням на рейкові системи Вівера / Пікатіні. Передова оптика на цифровому CMOS 1080P HD сенсорі з чутливістю B/W 0.001 Lux дає змогу бачити в повній темряві на відстань до 600 метрів. Потужне діодне ІЧ-підсвічування з функціями регулювання потужності та фокусування забезпечить ідеальну видимість за умови повної відсутності освітлення. До послуг стрільців три режими роботи сенсора з індивідуальними налаштуваннями чутливості. Далекобійна оптика на довгофокусному об'єктиві 50 мм гарантує можливість «снайперських» пострілів на всьому діапазоні допустимих дистанцій. Збільшення доступне від 4 до 16-ти крат із кроком 0,5х. На борту повний набір мультимедійних опцій, включно із записом звуку і багато інших корисних опцій. Iray Tube TD50L відгуки отримав тільки захоплені. Новий цифровий приціл нічного бачення - ідеальне рішення для будь-якого типу полювання, як вдень, так і в темний час доби.

Цифровий приціл нічного бачення Iray TUBE TD50L характеристики:

Сенсор CMOS 1080P HD, чутливість: B/W: 0.001 Lux;

Три режими роботи: кольоровий (день), чорно-білий «Місяць» / «Зірки»;

Об'єктив F50/f1,2 з ручним фокусуванням від 3 м, збільшення 4 - 16х;

Просторовий кут поля зору FOV (Field of view) 6,6° - 4,9° або 11,5 - 8,6 м/100м;

Видалення вихідної зіниці 70 мм, діаметр 6 мм;

Дальність виявлення в нічному режимі до 600 м;

Кольоровий LCOS дисплей 1280х960, діоптрійне коригування ±4 дптр;

Запис відео зі звуком 1280x960 на карту;

Wi-Fi модуль, USB Type-C, micro СD карти об'ємом 16 Гб;

Лазерний ІЧ освітлювач 950 / 850 нм, 3 рівні потужності, 3 Вт;

Функція PiP, 6 типів прицільних сіток, 4 кольори, можливість вимкнення;

Функція - «пристрілка одним пострілом», 5 профілів пристрілки;

Стадіометричний далекомір, мобільний додаток InfiRay Outdoor;

Міцний металевий корпус (алюміній), кріплення кільця 30 мм;

Система живлення - вбудована батарея ємністю 6600 мАг і змінна батарея 18500;

Час автономної роботи до 13 годин;

Вологозахист (клас IP67), допускається занурення у воду;

Ударна стійкість на зброї до 6 кДж (12 кал., 9.3x64, .375H&H);

Діапазон робочих температур: від -20 до 50 °C;

Розміри 395x75x85 мм, вага 1,0 кг.

Три режими роботи: «День» / «Місяць» / «Зірки»

Режим «День» у кольоровому варіанті передбачений для експлуатації прицілу в умовах яскравої освітленості вдень. У цьому режимі приціл функціонує аналогічно Full HD камері, транслюючи на екран потокове відео високої чіткості. Відтворюване зображення вирізняється насиченістю та деталізацією, що дає змогу чітко розрізняти й упізнавати об'єкти на будь-якій відстані в межах можливостей лінзи.

Режим «Місяць» являє собою чорно-білу картинку з високою градацією сірих тонів, що забезпечують якісне відображення об'єктів. За низької освітленості рекомендується використовувати ІЧ-освітлювач. Сенсор із чутливістю 0.0001Lux здатний передавати деталізоване зображення за дуже низького рівня видимого світла (еквівалентно 1/4 світла місяця).

Чорно-білий режим «Зірки». У цьому режимі рекомендовано використання ІЧ-освітлювача. Чутливість сенсора збільшиться на максимальний рівень.

Навісний ІЧ-освітлювач

Приціл IRAY TUBE TD50L має здатність виявляти об'єкти типу олень або людина на відстані - до 600 метрів. Цей результат можливий завдяки застосуванню додаткового діодного ІЧ-освітлювача, який має потужність 3 Вт. Доступно три різні режими роботи з різними рівнями потужності, що надає можливість тонкого налаштування підсвічування для вирішення різноманітних завдань. Наприклад, за необхідності виявити цілі на великих дистанціях на відкритій місцевості, можна ввімкнути максимальний режим потужності та скористатися сфокусованим променем, який здатний долати темряву на максимальних відстанях. У разі, коли потрібно оглянути область поблизу, можна зменшити потужність і зробити промінь менш сфокусованим.

Електронний блок

Нічний приціл IRAY TUBE TD50L розроблено з використанням передової високочутливої 1080P HD CMOS сенсорної технології. Матриця, створена на базі технології CMOS (Complementary Metal-Oxide Semiconductor), відома своєю перевагою в якості зображення, як порівняти з традиційними CCD технологіями. Завдяки чутливості 0.001 Lux, приціл здатний забезпечити видатне чітке зображення в Full HD якості в нічних умовах навіть без активації ІЧ-освітлювача (в пасивному режимі). Вдень Айрей Тубе ТД50Л пропонує високоякісне кольорове зображення і має можливість фото та відеозапису з роздільною здатністю до 1280x960 пікселів. Цей приціл є чудовим інструментом, що поєднує в собі передові технології та високу якість зображення для різних умов.

Потужна оптика

Довгофокусний, світлосильний об'єктив F 50 мм з апертурою f 1.2 пропускає достатню кількість світла і забезпечує ідеальну картинку за слабкого рівня освітлення. Оптичне збільшення від 4 до 16 крат є ідеальним рішенням для стрільби на середніх і далеких дистанціях. Цифровий зум доступний з кроком 0,5х. У підсумку ви можете налаштувати оптику на збільшення: 4.0×, 4.5×, 5.5×, 6.0×, 7.0×, 8.0×, 9.5×, 10.5×, 12.0×, 14.0×, 16.0×. Кут просторового поля зору FOV (Field of view) має значення 6,4° - 3,6°, у лінійному вираженні це відповідає ділянці простору розміром 11,2 - 6,3 метрів на відстані в 100 м. Ручне фокусування об'єктива з тактильним виступом допоможе ідеально налаштувати картинку під будь-яку дистанцію.

Стадіометричний далекомір

Процес вимірювання дистанції став значно простішим. Тепер можна виконувати вимірювання з використанням стадіометричного далекоміра, який дає змогу отримати відстань до цілі всього за два натискання. Дані розраховуються на основі вимірювань ростового розміру цілі, зазначеного в профілі, і фактичної висоти цілі, визначеної за допомогою міток.

У пам'яті доступно 4 попередньо встановлених значення:

Олень: 1,7 м у висоту;

Дикий кабан: 0,9 м у висоту;

Заєць: 0,2 м у висоту;

Користувацький: висота 1,0 м.

Функція картинка в картинці (PiP)

Цифрова опція PiP (Picture in Picture) викликає появу додаткового маленького вікна у верхній частині екрана, що являє собою збільшений сегмент центральної частини з кратністю збільшення в 20 разів. Крім цього, вікно також показує поточну прицільну сітку, що сприяє точнішому налаштуванню прицілювання. Розмір допоміжного вікна становить 10% від усієї площі дисплея, запобігаючи можливому заважаючому впливу на процес спостереження. Режим корисний у ситуаціях, коли потрібна точна ідентифікація цілі та оцінка її потенційної цінності як трофея.

Пристрілювання одним пострілом

Застосовуйте передову техніку калібрування для того, щоб оптимально налаштувати приціл Iray TUBE TD50L під параметри вашої зброї. Суть цієї методики полягає в точному наведенні прицілу на отвір, залишений кулею в мішені. Для спрощення процесу рекомендується використовувати функцію «заморозки» зображення на дисплеї. Ви зможете зберегти результати налаштування в одному з п'яти спеціальних профілів пристрілки, що дає змогу мати готові конфігурації для різних умов. А завдяки додатковим осередкам пам'яті, ви зможете точно виставити початкові точки положення нуля на різних дистанціях.

Прицільні сітки з підсвічуванням

Стрільцям надається можливість вибору серед семи різновидів електронних прицільних сіток, серед яких є тактичні варіанти типу Міл-Дот. Колір прицільної сітки налаштовується за бажанням, доступно чотири колірних рішення: червоний, жовтий, зелений і білий. При веденні вогню на далеких дистанціях, де необхідно враховувати відхилення траєкторії польоту снаряда, рекомендується вибирати тактичні сітки, які забезпечують можливість стрільби з корекцією висоти. Для стрільби на близьких відстанях підійдуть більш традиційні мисливські варіанти.

Повноколірний FHD LCOS дисплей 1280х960

В окулярному модулі присутній LCOS екран, що має роздільну здатність 1280x960 пікселів. Комплекс лінз для збільшення забезпечує чудове повнорозмірне повнокольорове кольорове зображення в Full HD якості. У темний час доби спостереження здійснюється в чорно-білому режимі, пропонуючи глибоку палітру сірих відтінків. Мікродисплеї LCOS пристосовані до низьких температур і здатні працювати в умовах морозу до - 20 градусів Цельсія. Вихідний отвір для ока зміщений на 70 мм, є можливість корекції діоптрій і опція переведення в режим гібернації.

Запис відео зі звуком, Wi-Fi модуль

Комплект мультимедійних можливостей тепер розширився додаванням функції аудіозапису. Фотографії та відеофайли зберігаються у високій якості на вбудовану пам'ять ємністю 16 ГБ. Відео та зображення записуються з роздільною здатністю 1280 x 960 пікселів і частотою 50 кадрів за секунду. Файли можна завантажити по Wi-Fi або через USB-кабель. Для спільної роботи з пристроями на базі iOS і Android необхідно завантажити і встановити спеціальний мобільний додаток InfiRay Outdoor.

Алюмінієвий корпус і висока ударна стійкість

Корпус прицілу IRAY TUBE TD50L виконаний у концепті денної оптики, повністю водонепроникний. Ударна стійкість до 6000 Дж дає змогу експлуатувати приціл на потужних калібрах, включно з .375H&H. Клас захисту від вологи IP67, допускає експлуатацію під інтенсивними атмосферними опадами в широкому діапазоні температур від -20 °C до 50 °C.

Характеристики

Максимальна дальність огляду
  • 1200м м
Максимальна кратність
  • 16x
Мінімальна кратність
  • 4x
Дистанція виявлення, м
  • 1200
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами