Бейсболка M-Tac з липучкою та сіткою Flex ріп-стоп Coyote Brown Розмір L/XL

Код:  431880587

Бейсболка M-Tac з липучкою та сіткою Flex ріп-стоп Coyote Brown Розмір L/XL

Код:  431880587

Колір: Койот

Є в наявності

250

170

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

 M-Tac бейсболка з липучкою і сіткою від бренду M-Tac поєднує в собі зручність, практичність, зносостійкість і комфорт.

Основною особливістю даної моделі є те, що велика частина бейсболки виконана з сітки, яка добре пропускає повітря і забезпечує відмінну вентиляцію. Передня частина пошита із легкої дихаючої тканини ріп-стоп (63% поліестер, 35% бавовна, 2% еластан). Жорсткий козирок тримає форму і забезпечує максимальний комфорт при використанні. Також виробник додав іменну панель ззаду і передню велкро панель для патчів.

Бейсболка має середню посадку і регулюється за розміром за допомогою ремінця на велкро. Це відмінний варіант для спекотного літа, адже матеріал легко пропускає повітря і, тим самим, забезпечує комфортне використання.

ОГЛЯД M-TAC БЕЙСБОЛКА З ЛИПУЧКОЮ І СІТКОЮ FLEX РІП-СТОП

Тактичні бейсболки популярні у всьому світі не лише як частина уніформи, а й як предмет цивільного гардеробу у стилі мілітарі. Це не дивно, адже цей головний убір універсальний і функціональний. Однотонна бейсболка нейтрального кольору чудово підійде під будь-який образ. Серія полегшених тактичних бейсболок від бренду M-TAC – це яскравий приклад.

Бренд M-TAC, який випускає продукцію Military, Tactical & Outdoor спрямованості з 2014 року, регулярно радує своїх шанувальників новинками. Наявність власного конструкторського цеху та виробничих потужностей уможливлює розробку та виготовлення високоякісних виробів. Незмінно висока якість та доступна ціна виводять продукцію бренду у лідери на вітчизняному ринку.

Тактичні бейсболки серії «Flex» виготовлені з легкої дихаючої тканини ріп-стоп, до складу якої входить поліестер (63%), бавовна (35%) та еластан (2%).

Основною особливістю даної моделі є те, що більшість купола бейсболки пошита з сітки (оскільки модель розроблялася спеціально для спекотної погоди), яка чудово пропускає повітря, забезпечуючи вентиляцію.

Модель має класичний шестиклінний крій. Купол із 6 панелей забезпечує зручну посадку.

У кожній сітки сітки є вишитий люверс для вентиляції.

Регулювання за розміром голови здійснюється за допомогою ремінця на липучці велкро. Для максимальної зручності модель випускається у кількох розмірах.

Збоку від хлястика регулювання вшитий логотип з назвою бренду.

Козирок щільний, жорсткий, добре тримає форму та захищає очі від сонячних променів.

Попереду на бейсболці розташована панель велкро для кріплення патчів, прапорців та різних ідентифікаторів.

Ще одна панель велкро нашита зверху бейсболки.

На завершення хочеться відзначити, що тактична бейсболка з липучкою та сіткою від бренду М-ТАС стане чудовим варіантом головного убору для спекотного літа, адже матеріал легко пропускає повітря та забезпечує комфортне використання. Тканина приємна до тіла та відрізняється високою міцністю. Виріб поєднує в собі зручність, практичність, зносостійкість та комфорт

Характеристики

Колір
Розмір
Матеріал (склад)
  • Поліестер,Бавовна
Додаткові характеристики
  • - 6 еластичних панелей із тканого полотна забезпечують зручну посадку - Вишиті люверси - Панель під прапор - ІЧ патч-панель - Іменна панель
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Александр Бакун
    Відгук від покупця. Продавець: UAniSha. Колір: Чорний

    Пошив посередній,могло б бути й краще.Якість нормальна,але за ці гроші піде.Великий плюс,що відносно стійка до вигорання,бо деякі інші робилися рудими буквально за декілька днів.

    Переваги:
    Ціна
    Недоліки:
    Якість пошиву