M-Tac балістичний захист колін 1 клас в штани Sturm пара 32-42

M-Tac балістичний захист колін 1 клас в штани Sturm пара 32-42

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 234 оцінок )

4 446

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

M-TAC БАЛІСТИЧНИЙ ЗАХИСТ КОЛІН 1 КЛАС В ШТАНИ STURM ПАРА збільшує площу протиуламкового захисту і захищає коліна від рикошетів та уламків. Підходить для розміщення в відділені для наколінників штанів моделей M-TAC ШТАНИ STURM (вставляється разом з м’яким наколінником, що йде в комплекті до штанів). 

Балістичний захист доступний у двох універсальних розмірах: 28 - 30 та 32 - 42 (Вказані розміри балістичного захисту - відповідні розміру штанів).

Виготовлений з надвисокомолекулярного поліетилену (НВМПЕ) та відповідає STANAG 2920 з показником протиуламкової стійкості V-50 близько 614,5 м/с.

Витримує влучання 9*18 АПС та 9*19 Luger із показником заброньової деформації до 35 мм згідно з п. 7.1.1 ДСТУ 8782 : 2018, що відповідає 1му класу захисту для бронежилетів прихованого носіння.

M-TAC БАЛІСТИЧНИЙ ЗАХИСТ КОЛІН 1 КЛАС В ШТАНИ STURM ПАРА створений для Вашого захисту при виконанні широкого спектра завдань та однозначно зацікавить любителів сучасного тактичного спорядження.




Характеристики

Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами