Пістолет Cyma CM.136 EBB GRACH Mosfet Edition [CYMA] (для страйкболу)

Пістолет Cyma CM.136 EBB GRACH Mosfet Edition [CYMA] (для страйкболу)

Продавець:Airsoft Sport Games

4.7/5  ( 42 оцінок )

5 900

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Можливості АЕП.

CM.136S випускається відомим китайським виробником CYMA, який спеціалізується на випуску пістолетів AEP, таких, як знамениті CM.127S або CM.030. Цього разу CYMA пропонує нам конструкцію AEP з Blow-Back, одиночним режимом вогню, регульованою системою hop-up та легкою полімерною конструкцією.
Інноваційний механізм
Cyma відома своєю готовністю впроваджувати інновації та нові продукти на ринок страйкболу. Саме тому цей виробник створив свій перший електропістолет з Blow-Back. Це стало можливим, оскільки акумулятор був знятий із затвора пістолета та вбудований у магазин. Система Blow-Back працює як у пістолеті GBB, для стрільби необхідно перезарядити затвор, затвор переміщається при кожному пострілі і фіксується після пострілу останньої кульки. Цікавою особливістю пістолета є те, що з нього можна стріляти навіть якщо акумулятор розряджений, просто перезаряджайте пістолет після кожного пострілу. Пістолет має систему MOSFET, низькоомну проводку та спеціальну для цієї моделі конструкцію редуктора, внутрішня частина виготовлена із міцного полімеру. Міцні сталеві шестерні забезпечують безвідмовну роботу механізму.

Завдяки цим заходам ми маємо виключно міцну та скорострільну зброю. Пістолет здивує кожного користувача швидкою реакцією на спрацювання та ємним акумулятором.

УВАГА! Пістолет має унікальний серійний номер!

Характеристики

Колір
Hop up
  • Регульований
Матеріал корпусу
  • ABS
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами