Тактичний рюкзак 40л Badger Outdoor Recon BO-BPRN40-BLK

Тактичний рюкзак 40л Badger Outdoor Recon BO-BPRN40-BLK

Продавець:Big Stan

4.8/5  ( 18 оцінок )

2 399

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Рюкзак оснащений системою перенесення, що складається з профільованих плечових лямок з швидкознімними пряжками фастекс - QD (Quick Deatachment) для негайного зняття рюкзака. Стабільному носінню повного рюкзака сприяє повне, плавне регулювання профільованих плечових лямок, їх нагрудної та стегнового ременів, які можна від’єднати.

Рюкзак має чотири кишені різного розміру. У двох основних відділеннях можна розмістити спальний мішок, провіант або запасний одяг. Усередині більшого основного відділення є додаткова плоска кишеня на блискавці, де можна сховати різні дрібниці. Менше відділення також має додаткову плоску кишеню та дві вшиті на нього сітчасті кишені.

Дві менші кишені в передній частині рюкзака також використовуються для транспортування менших частин спорядження та швидкого їх пошуку - більша внизу та менша вгорі. Розмір меншої кишені дозволяє носити невелику камеру, навігацію, окуляри або телефон, а більша містить органайзер, в який ми можемо помістити, наприклад, документи та ключі.

На зовнішній стороні рюкзака є відділення для сумки з гідратаційною системою, що закривається на липучку.

Рюкзак має чудові можливості кріплення спорядження та налаштування його доступності завдяки системі стропінгу MOLLE (система дюймових лямок, пришитих через кожен дюйм), розміщеній у передній частині рюкзака. Також має D-кільця (закриті очі у формі літери «D»), що дозволяє кріпити тактичне спорядження до рюкзака.

Пристосувати зовнішні розміри рюкзака до кількості спорядження, що перевозиться в ньому, можливо завдяки компенсаційним лямкам - з обох сторін, внизу і зверху. Скорочення лямок дозволяє розгладити рюкзак, наприклад, коли основне відділення порожнє, а менші кишені заповнені. Це дозволяє зберегти стійкість рюкзака і його привабливий зовнішній вигляд.

Технічні дані
Номінальна місткість: 40 л
Матеріал: 100% поліестер
Розміри: 540 х 350 х 300 мм
Вага: 1200 г

Виробник: Badger Outdoor

Характеристики

Об'єм, л
Колір
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами