M-Tac нашивка Месник Laser Cut Black/Grey

M-Tac нашивка Месник Laser Cut Black/Grey

Продавець:NOVShop

4.5/5  ( 231 оцінок )

66

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

M-Tac нашивка Месник Laser Cut з популярним нині черепом «Punisher».

Месник (англ. Punisher) - антигерой коміксів, який вирішив взяти правосуддя у свої руки. І хоча його наміри спочатку були вельми благими - помста за сім'ю, яка загинула під час бандитської перестрілки, проте готовність вбивати, терор і агресія зробили Карателя негативним персонажем. Маючи серйозну військову підготовку (війна у В'єтнамі), герой є знавцем безлічі видів зброї, тактики таємного проникнення і майстром бойових мистецтв. Ставлення до месника, оцінка його дій в коміксах досить неоднозначна, адже він вбиває тільки винних: злочинців, корумпованих чиновників, «сильних світу цього», які втратили всяке поняття про совість і які вважають, що на них немає управи.

 Габарити:  45 х 45 мм
 Додатково:   липучка для кріплення    
 Матеріал:  Cordura 500D

M-Tac нашивка Месник Laser Cut

Серія цих нашивок присвячена одному з супергероїв всесвіту коміксів Marvel. Йдеться про Карателя (Punisher, укр. Месник) - антигероя, який вирішив узяти правосуддя у свої руки. Спочатку благі наміри - помста за сім'ю, яка загинула під час бандитської розбірки - не виправдовують готовність вбивати, терор і агресію. Така поведінка робить Карателя негативним персонажем. Маючи серйозну військову підготовку і пройшовши війну у В'єтнамі, Каратель є знавцем безлічі видів зброї, тактики прихованого проникнення і майстром бойових мистецтв. Ставлення до героя й оцінка його дій у коміксах досить неоднозначна: так, Каратель вбиває, але тільки винних. Злочинців, корумпованих чиновників, "сильних світу цього", які вважають, що всемогутні і на них немає управи. Стилізований череп "Punisher" зображений на грудях костюма супергероя, де кожен із чотирьох зубів виконує роль підсумка для перенесення запасних магазинів (своєрідний варіант армійського розвантаження).

Тепер про нашивку Месник від українського бренду М-ТАС.



Нашивка доступна в декількох варіантах забарвлення: Red/Black; Grey/Black; Світлонакопичувач/Black.



Український бренд M-TAC на ринку Military, Tactical & Outdoor продукції вже з 2014 року. В асортименті продукції - нашивки, виконані з високоякісних матеріалів з використанням сучасних технологій. Оригінальний дизайн нашивок від М-ТАС одразу привертає увагу.

Нашивку Месник Laser Cut можна віднести до т. зв. моральних патчів (moral patch), що підтримують бойовий дух його власника і свідчить про бажання боротися за відновлення справедливості. Такі патчі не є статутними, а отже, можуть використовуватися як військовими, так і цивільними особами.

Нашивка являє собою прямокутник розміром 4,5х4,5 см. з матеріалу Cordura 500D зі стилізованим зображенням Черепа - символу Карателя - по центру. На основі чорного кольору череп Punisher стилізований таким чином, що на ньому проступають обриси Тризуба (державного герба України) відповідно сірого/червоного/світлотонакопич. кольору.



Матеріал виготовлення патча - Cordura 500D - міцний зносостійкий матеріал, стійкий до вигорання і деформації, легко чиститься, довго зберігає первинний зовнішній вигляд.

Технологія Laser Cut, за допомогою якої нанесено зображення, полягає в тому, що отвори прорізаються в матеріалі лазером, що дає змогу домогтися чітких ліній і рівних країв, які володіють зносостійкістю. Кольорову частину створюють вставки з прогумованого матеріалу необхідних кольорів (або ж світлонакопичувального матеріалу, що світиться в темряві), які вклеєні між шаром кордури і липучкою велкро (зворотним боком нашивки).



З тильного боку патча нашита липучка velcro, що дасть змогу закріпити його в будь-якому місці, де є зворотний бік липучки.



Компактний і стильний, патч Месник зможе легко знайти своє місце на одязі, головному уборі, рюкзаку або сумці, а також будь-якій іншій поверхні, обладнаній Velcro платформою.



Такий патч стане чудовим доповненням до одягу, додасть індивідуальності спорядженню, а також засвідчить прагнення боротися за торжество справедливості.



Характеристики

Колір
  • Сірий
  • Чорний
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами