Тактичний рюкзак 30л Badger Outdoor Peak BO-BPPK30-OLV

Тактичний рюкзак 30л Badger Outdoor Peak BO-BPPK30-OLV

Продавець:Big Stan

4.8/5  ( 18 оцінок )

2 099

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Універсальний рюкзак з містким основним відділенням, що закривається на двосторонню блискавку. Усередині камери є плоска кишеня, яка вміщує невеликий ноутбук або сечовий міхур для гідратації. У верхній частині основного відділення є 2 виходи для шланга kamelbak. У передній частині рюкзака є друге, трохи менше відділення і плоска кишеня на блискавці. З боків додані сітчасті кишені, куди можна заховати, наприклад, пляшку з водою.

Бічні стінки оснащені лямками із застібкою фастекс. Додаткові лямки також розташовані внизу рюкзака. Вони можуть бути використані для компресії, тобто зменшення місткості рюкзака або кріплення спорядження, яке носять на вулиці, наприклад, куртка, простирадло, спальник або навіть маскувальна сітка. На передній частині рюкзака додатково є 2 петлі і 2 гумові лямки зі стопорами. Завдяки цьому ми можемо прикріпити трекінгові палиці до рюкзака.

Рюкзак виготовлений з водонепроникного матеріалу, який захищає вміст від намокання під час невеликого дощу. Тканина також стійка до стирання. На комфорт використання позитивно впливають вентильована спинка, профільовані регульовані плечові лямки, а також стегнові та грудні лямки. Ручка у верхній частині рюкзака дозволяє зручно носити його в руці. Все це робить Peak ідеальним як рюкзак у подорожі, а також для роботи чи навчання.

Технічні дані
Ємність: 30 літрів
Матеріал: поліестер
Розміри: 490 х 340 х 200 мм
Вага: 934 г

Виробник: Badger Outdoor

Характеристики

Об'єм, л
Колір
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами