Wotan шеврон этнічний "Хрест непереможності" 6,5 см

Код:  433895777

Wotan шеврон этнічний "Хрест непереможності" 6,5 см

Код:  433895777

Немає в наявності

110

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Хрест непереможності - 6,5 см. На липучці. М'яка частина липучки до комплекту не входить. Вона має бути на вашому одязі або рюкзаці.

Егісхьяльм або Шолом  Жаху – являє собою хрестоподібний рівносторонній знак і, в залежності від цілі, він має певні розходження на кінцях. Міфологія скандинавів розповідає про те, що володіння таким знаком посилює магічну силу, що придає власнику додаткову владу над ворогами. Цей символ малюється в «уявному» полі, яке являє собою різноманітні рівні дійсності, і кожний конкретний «шолом» покликаний діяти на певному рівні. Це уявне поле представляє собою весь космос, у самому центрі якого знаходиться внутрішнє «Я», ментальний світ людини та прилеглу область - душевний світ, далі від центру психічний світ, а самий край – це зовнішній світ, як проявлена сукупність більш глибинних світів. І тому Шолом Жаху, Егісхьяльм або ще як його називають Гальдрастав, є вершиною складних, багатопроменневих хрестів, які містять у собі всі багаторівневе сприйняття людини і якщо воно йому підконтрольно, то можна називати його Хрестом непереможності.

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами