Wotan шеврон Stalker "Сталкер" 12х5 см

Wotan шеврон Stalker "Сталкер" 12х5 см

Продавець:WTG tactical

4.7/5  ( 33 оцінок )

110

Є в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Нашивка СТАЛКЕР, розмір: 12 на 5 см.На липучці. М'яка частина липучки до комплекту не входить, вона має бути на вашому одязі або рюкзаці.

«Сталкер» — радянський фантастичний фільм-притча режисера Андрія Тарковського, знятий на кіностудії «Мосфільм» у 1979 році, по мотивам повісті «Пикник на обочине» братів Стругацьких.

Дії фільму відбуваються у вигаданому часі і просторі; у героїв немає імен — тільки прізвиська. Головний герой фільму — людина, яка нещодавно вийшла з тюрми, і яку називають «Сталкер». Він живе у злиднях з дружиною та хворою донькою. Сталкер заробляє на життя, організовуючи нелегальні експедиції у Зону, незважаючи на протести своєї дружини. Зона, зі слів Сталкера, — месце, де приблизно за двадцять років до початку дій фільму було зареєстровано падіння якогось метеориту. Внаслідок чого, в районі падіння почали відбуватися аномальні явища, почали зникати люди. Місце отримало назву «Зона», і поповзли чутки про якусь таємничу кімнату, де можуть виконуватися бажання: найзаповітніші, найщіріші, найвистражданіші. Зону спочатку обнесли колючим дротом, а потім і оточили військовими кордонами.

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами