Wotan шеврон Stalker "МВС України" 8х9,5 см

Wotan шеврон Stalker "МВС України" 8х9,5 см

Продавець:WTG tactical

4.7/5  ( 33 оцінок )

160

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Шеврон військових з гри СТАЛКЕР - МВС України. Розмір 9,5 на 8 см. На липучці. М'яка частина липучки до комплекту не входить. Вона має бути на вашому одязі або рюкзаці.

Військові (Армія) — солдати регулярних бойових частин армії України. Як таким угрупуванням не є, а є державною організацією. Охороняють периметр Зони, нерідко здійснюють рейди в середену периметра. Непогано навчені та озброєні. Знищують мутантів та сталкерів, однак, з останніх корумповані представники військових сил іноді беруть гроші за прохід.

Солдати регулярних армійських частин, охороняють підходи до зачиненої території Зони патрулюючи периметр, розстрілюючи мутантів та відловлюючи мародерів. Вони охороняють Зону від проникнення необлікованих осіб. Будь-яка людина, яка незаконно проникає до Зони має бути заарештована або, у разі опору, вбита. Мають право стріляти без попередження, тому військові блокпости краще обходити десятою дорогою, так як до сталкерів, як правило, відносяться агресивно, бо всі неофіційні особистості в Зоні формально є «месцевою фауною» та підлягають знищенню. Допомагають вченим, офіційно працюючим у Зоні, мають нормальні відносини з «Долгом», хоча іноді і конфліктують.

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами