Wotan шеврон Stalker "Радіація коричневий квадрат" 6,5х6,5 см

Wotan шеврон Stalker "Радіація коричневий квадрат" 6,5х6,5 см

Продавець:WTG tactical

4.7/5  ( 33 оцінок )

110

Є в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Шеврон S. T. A. L. K. E. R. "РАДІАЦІЯ". Розмір: 6,5 на 6,5 см. На липучці. М'яка частина липучки до комплекту не входить. Вона має бути на вашому одязі або рюкзаці.

Одинаки (також вільні сталкери, іноді нейтрали) — сталкери, не входять ні в одну з угруповань і в основному діють поодинці або невеликими групами непостійного складу. Становлять, очевидно, більшість серед населення» Зони

Сталкери, що досліджують Зону самотужки. Таких большість, оскільки членство в угрупуванні віднімає дорогоцінний час, тим самим зменшуючи заробіток. Крім того, деякі просто по натурі своїй схильні до самотності і незалежності.

Сталкерів до Зони тягнуть самі різні мотиви: збагачення, жага до пригод, тяга до вивчення невідомого, прагнення почати життя з чистого аркушу. Як правило, в кожному конкретному випадку, діють всі ці фактори одночасно. Деякі нейтрали можуть з часом приєднатися до «Долгу» або «Свободе», але більшість одинаків не терпять над собою будь-якого контролю і віддають перевагу бути господарями самім собі, при цьому зберігаючи нейтральні відносини з усіма угрупуваннями.

Головне джерело прибутку сталкерів — збір хабара: артефактів, частин монстрів, зброї та речей сталкерів що загинули— сталкерство. Часто вельми прибутковим може виявитися виконання різних задач торговців, вчених, представників угрупувань або таких самих сталкерів. Втім, значну частину часу сталкери надають превагу товпитися по барах або біля багать, слухаючи байки, анекдоти і грачи на гітарі.

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами