Wotan шеврон Alien "трутень чорний" 7,5 см

Wotan шеврон Alien "трутень чорний" 7,5 см

Продавець:WTG tactical

4.7/5  ( 33 оцінок )

120

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Шеврон Wotan Tactical Чужий "Трутень чорний" 7,5 см. На липучці. М'яка частина липучки до комплекту не входить, вона має бути на вашому одязі або рюкзаку.

Чужий, також, ксеноморф — вигаданий іншопланетний вид із всесвіту фильму «Чужий» та його продовжень, а також у фільмі «Чужий проти Хижака» (2004) та «Чужі проти Хижака: Реквієм» (2007). Крім того, «Чужий» з'являється у різноманітних літературних творах, відеоіграх, які виходять в рамках франшизи.

Навідміну від багатьох інших позаземних рас у науковій фантастиці, Чужі не є високорозвиненою технологічною цивілізацією. Вони відрізняються яскраво вираженими інстинктами хижаків і не переслідують інших цілей крім розмноження та розповсюдження свого виду, а також, знищення інших форм життя, які можуть представляти для них загрозу. Подібно громадським комахам, Чужі є еусоціальними, з однією фертильною самкою, здатною розмножуватися. Родина складається з декількох каст: репродуктивної самки та бесплідних робочих особин (робочі, солдати та інші). Біологічний життєвий цикл включає імплантацію ендопаразитоідних личинок всередину живих господарів. Закінчивши свій розвиток, личинки вириваються з господаря, викликаючи його загибель, потім швидко дозрівають від ювенильного до дорослого віку протягом декількох годин, та починають пошуки нових господарів для розмноження.

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами