Страйкбольний привод АК CM040I [CYMA] (для страйкболу)

Код:  434098319

Страйкбольний привод АК CM040I [CYMA] (для страйкболу)

Код:  434098319

Є в наявності

19 908

17 917

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

ОПИС:

Сімейство привів  CYMA поповнила нова лінійка приводів АК, створених за зразком популярних штурмових гвинтівок. Ця модель АК модифікована за допомогою низки «тактичних» аксесуарів,  збільшувальних ергономіки  і можливості  конфігурації  цього класичного та культового дизайну. 

Аналог  виготовлена якісно, без люфтів, всі деталі акуратно пофарбовані  у чорний матовий колір. Під час виготовлення аналога використовувалися такі матеріали, як сталь, алюміній, сплав цинку й алюмінію, а також із полімерні матеріали.  Ствольна коробка, кришка дульної коробки, спускова скоба та перемикач вогню виготовлені зі сталі . Передній комплект напрямних RIS виготовлений  з алюмінію , пістолетна ручка, магазин і цівка — з пластику.

Аналог має  телескопічний приклад  регульованої довжини. Замість стандартного цівки була використана  конверсія з 22-мм монтажними планками RIS, що дає змогу обладнати гвинтівку додатковими аксесуарами. Крім того, аналог має доопрацьований двосторонній важіль перезаряджання й ергономічну пістолетну ручку SAW . З правого боку — перемикач режимів вогню, характерний для приводів АК. 

Розбирання аналога та встановлення додаткових аксесуарів полегшить конструкція, що ґрунтується на штифтах і важелях —  аналогічно до справжньої вогнепальної зброї  та іншим аналогам АК у популярному стандарті VFC. Зовнішнє дуло обладнане  лівою різзю 14 мм, на якій встановлений полум'ягасник. Цей нововведень дає змогу застосовувати до Airsoft аналога більше глушників, пропонованих ринком AIRSOFT.

Аналог комплектується  надійним гірбоксом v.3 з посиленими стінками, що легко піддається тюнінгу. Усередині цього гірбокса встановлені:  комплект сталевих шестеренсталеві підшипники ковзання 7 ммпосилений  поршень і напрямна пружини. Ефективність забезпечуватиметься завдяки  внутрішнього дула 370 мм  і герметичної  металевої камери Hop-up .

Аналог постачається з полімерним магазином бункерного типу P-MAG місткістю 500 куль.

Комплект містить:

— аналог
- магазин
- акумулятор Ni-Mh, 8.4V, 1200mAh
- зарядний пристрій
 

Характеристики

Колір
Матеріал корпусу
  • метал+пластик
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами