Страйкбольный привід CM040H [CYMA] (для страйкболу)

Страйкбольный привід CM040H [CYMA] (для страйкболу)

Продавець:Airsoft Sport Games

4.7/5  ( 42 оцінок )

18 644

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Страйкбольный привід CM040H

Нова лінійка тільки що поповнила сімейство приводів CM, створених за зразком популярних російських штурмових гвинтівок - модифікованих за допомогою ряду «тактичних» аксесуарів, збільшують ергономіку і можливості конфігурації цього класичного і культового дизайну.

Аналог ідеально підходить , люфту тут немає, все ретельно опрацьовано у чорному, матовому кольорі . Аналог була зроблена зі сталі, алюмінію , цинку і алюмінієвого сплаву, а також з полімерного матеріалу. Корпус, казенник, спускова скоба і крило перемикача вогню виконані зі сталі . Передній комплект направляючих RIS виготовлений з алюмінію , а пістолетна рукоятка і приклад - з пластика.

Аналог має телескопічний приклад типу SF з регульованою довжиною. Замість стандартного цівки була використана повна переобладнання з 22-міліметровими монтажними планками RIS , що дозволило оснастити гвинтівку додатковими приналежностями. До того ж аналог має ергономічну друкарську машинку типу SAW . Праворуч - перемикач режимів вогню на крилі, характерний для приводів АК. З лівої сторони корпуса знаходиться бічна монтажна планка типу «ластівчин хвіст», дозволяє встановлювати спеціальні оптичні приціли або додаткові напрямні RIS.

Розбирання привода і установку додаткових аксесуарів полегшить конструкція, заснована на штифтах, і важелях - аналогічно справжньому вогнепальної зброї і іншим приводів Type AK в популярному стандарті VFC. Зовнішній ствол має ліву різьбу 14 мм, на якій встановлено полум'ягасник. Акумулятор привода знаходиться під кришкою казенної частини (входить в комплект).

Аналог оснащена надійною і безпроблемною налаштуванням Gerabox v.3 з посиленою рамою . Всередині є, в тому числі. сталевий комплект шестерень ,  7-міліметрові сталеві підшипники ковзання ,  посилений поршень і спрямовуюча пружини. Ефективність буде забезпечена за рахунок внутрішнього стовбура 250 мм і герметичною металевої камери Hop-up .

 

В комплект входять:

- аналог
- магазин
- АКБ
- зарядний пристрій для АКБ

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами