Рюкзак медичний Punisher

Рюкзак медичний Punisher

Продавець:Месник

4.9/5  ( 153 оцінок )

5 376

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Медичний рюкзак Punisher, призначений для проведення термінових операцій у транспортних засобах і тісних приміщеннях. В ньому вміщуються всі першочергові медичні засоби та інструменти. 

Рюкзак оснащений двома ручками: одна зверху і одна на передній стороні. За відсутності потреби ручки можна зафіксувати липучками для уникнення зачіпання за оточуючі предмети. 

Спереду нашиті слоти MOLLE, трохи нижче є невелика велкро-панель. Внизу розташована прихована застібка для доступу до вмісту рюкзака і два регульованих ремені для кріплення речей на кшталт каремата або нош.  

Знизу є люверс для відведення вологи. 

Спинка рюкзака повністю пласка і не має жодних твердих вставок. В її верхній частині знаходиться липучка шириною 7,5 сантиметрів, якою до спинки фіксується горловина сітчастої кишені. В ній ховаються додаткові тонкі лямки, які можна використовувати як альтернативу основним. Там же можна розмістити журнал чи записник, а також медичні засоби.

Знизу спинки розміщена велика квадратна велкро-панель.

Основні лямки наповнені м’якою піною і оснащені слотами під медичне спорядження першої необхідності. Наявна регульована грудна стяжка і система швидкого скидання на фастексах. 

З боків нанесено по 7 слотів MOLLE. 

Всередині на одній зі сторін є велкро-панель на всю стінку з чотирма знімними сітчастими кишенями. 

На протилежній стороні зверху є фіксована сітчаста кишеня. Нижче — широка липучка з організаційною панеллю. Ще нижче є ще одна кишеня на блискавці, яка надає доступ до простору під липучкою.

За потреби внутрішнє влаштування рюкзака можна підлаштовувати під себе, знімаючи або змінюючи розташування кишень та панелі, або додаючи нові елементи.

 

Матеріал: Cordura

Габаритні розміри: 50 х 36 х 8 см

Характеристики

Матеріал
  • Cordura
Додаткові характеристики
  • розмір 50 х 36 х 8 см
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами