Сумка похідна TOURIST 40 л Silver Knight колір чорний

Код:  434379233

Сумка похідна TOURIST 40 л Silver Knight колір чорний

Код:  434379233

Колір: Чорний

Немає в наявності

1 619

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сумка похідна TOURIST 40 л Silver Knight у чорному кольорі – це ідеальний супутник для ваших походів. Виготовлена ​​з міцного матеріалу Oxford 1000D , вона забезпечує надійний захист вашого спорядження від вологи та механічних пошкоджень. З розмірами 26*56*25 см та місткістю 40 л ця сумка пропонує достатньо місця для зберігання всіх необхідних речей.

Система кріплення Laser cut MOLLE забезпечує зручність та гнучкість в організації спорядження, що дозволяє вам легко прикріплювати додаткові аксесуари та спорядження назовні сумки для швидкого доступу. Завдяки своїй ергономічній конструкції та зручним регульованим лямкам, ця сумка забезпечує комфорт при носінні протягом тривалих періодів часу.

Невід'ємний аксесуар для мандрівників та любителів активного відпочинку, сумка TOURIST 40 л Silver Knight забезпечує ідеальне поєднання міцності, місткості та функціональності для вашого походу.

Характеристики

Колір
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами