Відгуки покупців про Тактичний лонгслів CamoTec Thorax Pro Coolpass Sj Olive олива 3XL

Код:  434712647
Залиште свій відгук про цей товар
  • Станислав Воробей
    Відгук від покупця. Продавець: RE-NICE. Розмір: M

    В цілому це найкраща термуха, яку я колись носив. Вона реально дуже тонка, її можно вмістити в кишеню штанів, і при цьому вона реально гріє. Недоліки є, але незначні. По перше треба відвикнути від китайських розмірів, розміри тут європейські, і особисто я рекомендую брати на два розміри меньше ніж ті, до яких звикли на гражданці (якщо ви купували китайські речі ). Я раніше купляв собі речі з розміром L, тепер треба купляти S.

    По друге шви. Щви якісні, але чипляються за ліпучки. Особисто в мене між передніми магазинами та боковими турнікети, і я постійно чепляюсь швами об ліпучку турнікетів. Воно потрохи вбиває шви, але прям геть потроху.

    Сама тканина на мій подив стійка, хоч і тонесенька. Я ношу в цьому лонгсліві путанку, і лонгсліві того взагалі не відчуває, просто долонею стряхнув іржу, і все. Ягозу нажаль не витримує, але щоб витримати ягозу потрібен одяг рівня магічного артефакту, і за штукарь такий одяг фіг знайдеш.

    Для ЗСУ точно раджу, штука кайфова, для спортсменів хз, я спортом не займаюсь.

    Переваги:
    Ціна - якісь
    Недоліки:
    Незначні
  • Станислав Воробей
    Відгук від покупця. Продавець: RE-NICE. Розмір: M

    Замовляв собі розмір М, на мене вийшов трохи завеликий, віддав побратиму з розміром ХЛ, він повністю задоволений. Тканина тонка, дихає, і цей самий час гріє.

    Переваги:
    Ціна - комфорт.
    Недоліки:
    Не виявив.