Цифровий приціл день-ніч ATN X-Sight 4K Pro 3-14x

Код:  434811716

Цифровий приціл день-ніч ATN X-Sight 4K Pro 3-14x

Код:  434811716

Є в наявності

40 654

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

Полювання вдень і вночі з прицілом ATN X-Sight 4K Pro 3-14X! Цей прилад оснащений передовим ядром ATN Obsidian IV Dual Core, який здатний обробляти відразу кілька операцій одночасно. Під його керівництвом тут знаходяться всі вбудовані датчики, обчислювальні програми балістичного калькулятора і далекоміра, записи відео фото і робота прицілу з мобільним додатком.

 

Цифровой прицел деньночь ATN X-Sight 4K Pro 3-14X оснащен сенсором ATN 4K M265 с разрешением 3864 на 2218, что и равняется полноценным 4К. Благодаря этому даже на максимальном увеличении изображение на дисплеи прибора остается всё таким же резким и детализированным. Ночное видение в нём позволяет обнаруживать цель среднего роста на дистанции до 400 метров (при условии использования ИК подсветки), а производить выстрел уже на 100-200 метрах.

 

Чим ще знаменитий приціл ATN X-Sight 4K Pro 3-14X купити в Києві:

 

  • Легка установка і високоякісний дисплей. Корпус цього прицілу сконструйований спеціально для установки на стандартні «кріпильні кільця 300 мм» для самої звичайної денної оптики. Так завжди є можливість купити швидкознімний кріплення для прицілу ATN X-Sight 4K Pro 3-14X. Окремої похвали заслуговує новий дисплей прицілу ATN X-Sight 4K Pro. Дисплей роздільною здатністю 1280x720 дозволяє без будь-якої втрати якості масштабувати зображення навіть на максимальних показниках кратності збільшення. Контраст і яскравість дисплея ATN X-Sight 4K Pro 3-14X дозволяє використовувати його навіть без наочника, який тепер встановлюється за допомогою нарізного сполучення.

  • Простий і зрозумілий інтерфейс управління. Приціл ATN X-Sight 4K Pro оснащений лише двома органами управління - колесом збільшення збоку приладу і панеллю управління на верхній частині корпусу прицілу. Меню приладу тепер працює ще швидше - зробити пристрілювання, виміряти дистанцію і навіть отримати будь-які дані про прилад тепер справа за все пари секунд.

  • Вбудований далекомір. Цей пріціл обладнань стадіометріческім далекоміром з функцією Вибори и ручного Введення зростання об'єкта, до которого проводитися вимірювання дістанції. Далі Вам залішається только вказаті Верхні и Нижні Межі цього об'єкта (голова и ноги), и Негайно дізнатіся Дистанцію его віддалення.

  • Баллистический калькулятор. Влучний постріл - легка задачка для прицілу ATN X-Sight 4K Pro 3-14X. Адже вбудований балістичний калькулятор сам автоматично розраховує і коригує точку попадання в залежності від показань далекоміра і роботи всіх датчиків приладу.

 

  • Запис відео. Приціл ATN X-Sight 4K Pro дає можливість проводити автоматичний запис відео пострілу і стандартну запис в форматі FULL HD, а також вести прямі трансляції безпосередньо у всесвітню мережу. До речі про інтернет. Спеціальний додаток для iOS і Android дає можливість легко налаштовувати і працювати з прицілом ATN X-Sight 4K на видаленні за коштами вбудованого модуля Wi-Fi.

  • Додатковий лазерний далекомір ABL. Ви завжди можете купити спеціальний лазерний далекомір для ATN X-Sight 4K Pro 3-14X, який швидко і точно виміряє дистанцію віддалення вашої мети і виведе ці дані на дисплей приладу. При цьому лазерний далекомір ABL дуже просто встановити і відрегулювати відповідно до положення візира прицілу. ATN 4K Pro це професійний цифровий приціл найвищої якості.

Характеристики

Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image