Черевики тактичні LOWA Zephyr GTX MID TF р46 (29см) Койот Оп (310537-0731)

Черевики тактичні LOWA Zephyr GTX MID TF р46 (29см) Койот Оп (310537-0731)

Продавець:Wrestore

9 199

8 624

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Багатофункціональні військові, тактичні черевики або берци LOWA Zephyr GTX MID TF - справжня класика. Зручне взуття з напіввисокою халявою вражає не тільки зручною посадкою та унікальним дизайном. Це перший вибір для всіх тих, хто шукає універсальний і міцний бойовий черевик із добре продуманою функціональністю.
Завдяки стійкому верху, виготовленому з міцної комбінації замші та текстилю, ЛОВА ZEPHYR GTX MID TF забезпечує хорошу підтримку та зчеплення в різних ситуаціях на абсолютно різній місцевості. Вологозахисна мембрана GORE-TEX дозволяє використовувати взуття в дуже вологих місцях. Легка конструкція з ефектною рамою STABILITY FRAME характеризує зовнішній вигляд і підкреслює тривалий комфорт перевіреної класичної моделі.

На нашу думку, Lowa Zephyr GTX Mid TF - ідеальний супутник на кожен день. Ідеальна посадка, а також ергономічний крій і відмінна якість виготовлення  взуття Lowa забезпечили німецькому виробнику замовлення від багатьох армій НАТО в тому числі і БУНДЕСВЕРА. Не гайте часу і Ви зможете купити оригінальні берці Лова. Оскільки в лінійці виробника є і чоловічі і жіночі берці, є літні і зимові берці, а також є демісезон, Ви з легкістю знайдете в Lowa свою військову, тактичну пару взуття.

Lowa TF: Абревіатура TF означає «Task Force/Оперативна Група». Взуття з колекції Lowa Task Force було розроблено для найважчих умов і, як правило, є більш міцним і стабільним, ніж однойменне взуття зі звичайної колекції для активного відпочинку. Комфорт при носінні та обробка відповідають найвищим стандартам.

Характеристики

Розмір
Колір
Додаткові характеристики
  • Колір: КОЙОТ ОП
    Висота Обувь: СЕРЕДНІ/MID
    ПРИЗНАЧЕННЯ: ТАКТИЧНЕ ВЗУТТЯ
Країна реєстрації бренду
  • Німеччина
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами