Черевики тактичні LOWA Innox PRO GTX Mid TF р46.5 (29.4см) чорні (310830-0999)

Черевики тактичні LOWA Innox PRO GTX Mid TF р46.5 (29.4см) чорні (310830-0999)

Продавець:Wrestore

9 659

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Вам часто потрібна одна особливість вашого взуття: швидкість. Незалежно від того, чи є ви членом елітного військового підрозділу, чи митником, який працює на зовнішніх кордонах по всьому світу – для виконання вашої роботи вам потрібне зручне взуття. Якщо ви шукаєте легкі, багатофункціональні черевики, ви знайдете ідеального партнера в INNOX PRO GTX MID TF і INNOX PRO GTX MID TF Ws.

Орієнтований на продуктивність черевик MID-CUT може впоратися з будь-якою місцевістю. Він вражає користувачів своїми властивостями приємного кочення та ідеальною амортизацією. Ці особливості створені за допомогою середньої підошви з LOWA DynaPU®, суміші PU, розробленої спеціально для LOWA для створення ідеального комфорту при носінні. Завдяки трохи піднятій рамі LOWA-MONOWRAP® конструкція підошви забезпечує оптимальну стабільність і простий повсякденний дизайн. Необхідне зчеплення забезпечує підошва LOWA® Multi-Trac®, яка також добре підходить для спортивних занять завдяки своїй багатофункціональній конструкції профілю. Завдяки мембрані GORE-TEX черевик на 100 відсотків водонепроникний і добре пропускає повітря. Тому він ідеально підходить для використання в теплих регіонах. У поєднанні з синтетичним верхом із високоякісного матеріалу та системою шнурівки, яка використовує закриті гачки, взуття забезпечує оптимальну посадку.

Легкий, динамічний і багатофункціональний – ці три якості ідеально описують новий INNOX PRO GTX MID TF. Багатоталановитий «майстер на всі руки» — це не лише ідеальні тренувальні черевики, а й ідеальні черевики для використання на найрізноманітнішій місцевості.

Характеристики

Розмір
Колір
Додаткові характеристики
  • Колір: Чорний
    Висота Обувь: СЕРЕДНІ/MID
    ПРИЗНАЧЕННЯ: ТАКТИЧНЕ ВЗУТТЯ
Країна реєстрації бренду
  • Німеччина
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами