Сумка M-Tac Sphaera Hardsling Bag X-Pac Elite Black

Код:  435247544

Сумка M-Tac Sphaera Hardsling Bag X-Pac Elite Black

Код:  435247544

Є в наявності

2 347

2 134

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

Дизайнери бренду М-Тас, створили нову, покращену версію сумки Sphaera Hardsling Bag. M-TAC СУМКА SPHAERA HARDSLING BAG X-PAC ELITE поєднує в собі стильний зовнішній вигляд, продуманий функціонал та водостійкість.

Головною відмінністю цієї моделі, від попередньо випущених - є використання іншого основного матеріалу. Sphaera Hardsling X-pac Elite виготовлена з інноваційного матеріалу X-PAC. Даний матеріал став широко відомим серед виробників тактичного спорядження, завдяки вдалому поєднанню міцності, невеликої ваги, стійкості до ультрафіолету та води. Також, Sphaera Hardsling X-pac Elite оснащена вологозахисними застібками-блискавками YKK AquaGuard. Завдяки даному поєднанню матеріалу та фурнітури, вміст сумки буде повністю захищений від води/несприятливих погодних умов.

Дана модель має регульовану плечову лямку, завдяки якій сумку можна носити як через плече, так і на поясі. Ретельно продумані відділення дозволяють помістити ваш повсякденний набір речей. Задня стінка основної кишені зроблена з велкро велюру для кріплення модульних вставок. Також сумка обладнана відділом для прихованого носіння зброї з можливістю швидкого доступу. У цій генерації дизайнери бренду змінили розташування фронтальної кишені та додали стильний шестикутник із логотипом компанії. З двох сторін сумки передбачені стропи MOLLE для кріплення додаткового спорядження. Спинка оснащена м'якою вентильованою сіткою з отвором під телефон.

Матеріал:

X-PAC;

Фурнітура:

WJ, YKK;

Розміри:

Дно - 6,5см;
Висота - 19см; 
Ширина по верху - 25см;
Ширина по низу - 23,5см;

Матеріал X-PAC став широко відомим серед виробників тактичного спорядження, завдяки вдалому поєднанню міцності, невеликої ваги, стійкості до ультрафіолету та води. Даний матеріал на 100% кліматично нейтральний, а водонепроникна конструкція з низьким ступенем розтягування - забезпечує ідеальний баланс ваги та міцності.   


Характеристики

Колір
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image