Пневматическая винтовка (PCP) ZBROIA Sapsan TAC-M 550/300 (кал. 4,5 мм, coyote)

Оставить отзыв Код:  435653144

Пневматическая винтовка (PCP) ZBROIA Sapsan TAC-M 550/300 (кал. 4,5 мм, coyote)

Оставить отзыв Код:  435653144

Продавец:ZVEROBOY

4.8/5  ( 45 оценок )

37 670

Есть в наличии

Приобрести пневматическое оружие и оружие под патрон Флобера могут лица, достигшие 18-ти летнего возраста

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Нова генерація пневматичної PCP гвинтівки ZBROIA Sapsan 2024 року – модель Sapsan TAC-M. Новий дизайн гвинтівки підкреслює незламний характер виробника ZBROIA з українського Харкова. Тепер високоточна гвинтівка має не тільки ідеальний баланс, але й модульну конструкцію. Це дозволяє зібрати стрілецький комплекс індивідуально під потреби стрільця.

Цівка виготовлена з авіаційного алюмінію, оснащена отворами M-LOK та знімною планкою Пікатінні, що дає можливість різних варіантів апгрейду гвинтівки та встановлення навісного обладнання. Наприклад, сошки, цілевказівник, зброярський ремінь, передня рукоятка тощо.

Sapsan TAC-M з встановленими роздільними сошками Buvele на M-LOK

Ще три планки Пікатінні встановлені на ствольній коробці (бокові на 7 слотів і верхня на 11), що дозволяє встановити оптичні або механічні прицільні пристрої – приціл, коліматор або цілик.

Ергономічне пістолетне руківʼя виконане з дерева і за бажанням може бути замінене під ергономіку руки власника. Дерев'яний приклад має шкіряний підщічник, регульований тильник і слот для запасного магазину, який тепер буде завжди під рукою. У гвинтівці Сапсан використовуються надійні та прості дискові магазини на 10 пострілів кожен.

Зручно розташований важіль зведення простий у використанні і забезпечує блискавичну стрільбу. Двоступеневий спусковий гачок Sapsan має три параметри регулювання для неймовірної точності стрільби.

Ствол і калібр

Сталевий нарізний ствол, виготовлений на високоточних станках з ЧПК, має 12 нарізів, лівий твіст 450 мм. Ствол довжиною 550 мм доступний у неліцензійному калібрі 4,5 мм, а також у калібрах 5,5 мм, 6,35 мм та 7,62 мм (вимагають оформлення дозволу).

Гвинтівки працюють м'яко і тихо. Ствол традиційно має вбудований саундмодератор, а також дульну різьбу 1/2"-20 UNF для встановлення зовнішнього глушника (йде в комплекті).

Точність пострілів Сапсан строго відповідає «золотим стандартам» виробника ZBROIA – 5 пострілів на відстані 30 м укладаються в групу розміром з монету.

Резервуар високого тиску

Резервуар об'ємом 300 см3 дозволяє виконати безліч тренувань на одній заправці. Зручне розташування заправного порту запобігає потраплянню пилу та бруду в резервуар гвинтівки. А бічний манометр дозволяє постійно контролювати рівень тиску під час стрільби. У комплекті два штуцери для накачування резервуару насосом, балоном із заправною станцією або компресором.

Sapsan показує чудову точність і купчастість на дистанціях до 100 метрів і стане чудовим інструментом для плинкінгу та тренувань.

Характеристики

Источник энергии
Общая длина
  • 812
Длина ствола
  • 0 мм
Начальная скорость пули
Емкость магазина
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Пневматическое оружие продается гражданам, достигшим 18-летнего возраста.

* На пневматические винтовки, калибр которых не превышает 4,5 мм разрешение не требуется!