Універсальна сумка-захист плечей з балістичним пакетом 1 клас захисту Militex Мультикам

Універсальна сумка-захист плечей з балістичним пакетом 1 клас захисту Militex Мультикам

Продавець:Eclipse

4.6/5  ( 75 оцінок )

6 400

5 850

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

Гарантія. 12 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Виробник тактичного спорядження та балістичного захисту Militex розробив плечовий захист із балістичними пакетами 1 класу, що значно збільшує площу захисту тіла оператора та виконує важливі функції для збереження цілісності бійця. Виріб являє собою компактний плечовий модуль, що забезпечує протиуламковий захист біцепса, плечового суглоба та артерій.

Рекомендується кріпити цей елемент захисту на бронежилет Militex. Плечовий захист кріпиться до плечової частини плитоноски за допомогою велкро-панелі. Пластикова рамка із замком від японського виробника WJ у формі D-кільця служить сполучним елементом та допомагає при необхідності зняти плечову систему. Особливу увагу при створенні плечового захисту було приділено анатомічній формі виробу. Плечо сконструйовано таким чином, що висота кріплення до плитоноски регулюється завдяки вертикальній стропі з велкролипучкою. Плечовий захист також налаштовується за обсягом руки та фіксується спеціальною горизонтальною стропою з перетяжкою 4мм.

Сам чохол виготовлений із Cordura 1000d original USA та укомплектований балістичними пакетами, що захищають від куль, дрібних рикошетів та уламків. Бронепакет виготовлений із надвисокомолекулярного поліетилену високої щільності (UHMWPE) бренду Dyneema®️(USA), який вважається найкращим вибором для виготовлення балістичного захисту та відрізняється

найбільш стабільною якістю;

- синтетичний нетканий матеріал (Кевлар) як додатковий демфер, що знижує позаперешкодну травму;

- Чохол із високоякісної водонепроникної тканини – 100% нейлон 170г/м.кв. із термопластичним поліуретановим покриттям. Запаювання – ультразвук.

Вага комплекту: 1,2 кг.

Характеристики

Матеріал
Гарантія
  • 12 років
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами