Транспортна система ShannonMechanics Dingo (65х150 см)

Код:  436244858

Транспортна система ShannonMechanics Dingo (65х150 см)

Код:  436244858

Є в наявності

6 500

5 555

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Транспортна система DINGO

Транспортна система DINGO створена для швидкого та зручного переміщення спорядження, боєкомплекту та інших речей. Вона базується на принципі використання звичайних нош-волокуш, але з урахуванням унікальних потреб при переміщенні вантажів.

Переваги DINGO:

- Універсальність: Система підходить для перенесення вантажів різної форми та розміру. Спеціальна кріпильна сітка забезпечує збереження навіть найдрібніших клунків, що зменшує навантаження на військових та підвищує ефективність при транспортуванні боєкомплекту та спорядження.

- Ручна переноска та кріплення до транспорту: DINGO можна використовувати як для ручної переноски вантажів (тягнучи по землі), так і для кріплення до невеликого транспорту, що робить систему надзвичайно гнучкою у використанні.

- Зменшення витрат: Система значно зменшує кількість ходок та людей, необхідних для перенесення вантажу, що дозволяє збільшити обсяг спорядження чи боєкомплекту, який можна взяти з собою.

- Компактність: DINGO зручно скручується в рулон, не займаючи багато місця. Рулон легко кріпиться до рюкзака і використовується лише тоді, коли це необхідно.

- Збереження сил: Переміщення вантажів волоком зберігає сили людей, особливо при регулярному та тривалому перенесенні на великі відстані. Це значно полегшує переміщення речей на і між позиціями.

- Всюдихідність та довговічність: DINGO стане в нагоді у будь-яких умовах, особливо там, куди не може дістатися транспорт (забудова, посадка, траншеї). Виготовлена з міцного пластику, система стійка до стирання, перелому, вологи, морозу і сонця. Латунні люверси, міцна стропа та високоякісна фурнітура забезпечують надійність та безпеку при переміщенні.

- Якість: Виключно високоякісні матеріали: полотно (Німеччина) з поліетилену низького тиску високої густини, нікельовані латунні люверси (Польща), поліамідна стропа (Україна) та фурнітура (Італія) від 2М гарантують довговічність та надійність системи.

Транспортна система DINGO - це незамінний помічник для кожного військового, що цінує свій час, сили та надійність у будь-яких умовах.

Характеристики

Тип
Кількість предметів у наборі, шт.
Колір
  • Чорний
Вага, г
  • 3000
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами