Підсумок утилітарний БШЦ горизонтальний Кордура Мультикам (9114)

Код:  436704269

Підсумок утилітарний БШЦ горизонтальний Кордура Мультикам (9114)

Код:  436704269

Є в наявності

659

428

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Підсумок утилітарний БШЦ 313 горизонтальний органайзер Мультикам


Характеристики:

Виробник                             БШЦ

Країна виробник                 Україна

Матеріал                             Cordura 1000D

Колір ⠀                                 Мультикам

Метод кріплення                  Стропи Molle

Особливості                         У центрі - основне відділення, 2 кишені на стінках (у середині підсумку), люверс у дні для дренажу та вентиляції

Габарити: Висота (см) - 14, Ширина (см) - 18, Глибина (см) - 6

 

 

Горизонтальний утилітарний підсумок від вітчизняного бренду БШЦ призначений для зберігання та транспортування різних малогабаритних предметів. Він здатний замінити собою низку інших підсумків, адже в ньому чудово помістяться індивідуальна аптечка, EDC-набір, похідний набір інструментів тощо.


Модель має горизонтальну форму. Підсумок має одне велике відділення та 2 кишені на стінках (у середині підсумку). Підсумок застібається на блискавку з двома бігунками, що дозволяє отримати доступ до його вмісту в будь-якому місці по всій довжині блискавки.
Для зручності відкривання в бігунки протягнуті петельки з паракорду, тому Ви зможете без проблем розстебнути блискавку навіть у зимових рукавичках.


Cordura 1000D - міцний зносостійкий матеріал, який відмінно тримає форму, при намоканні не деформується, стійкий до стирання та впливу ультрафіолету, витримує великі навантаження. Завдяки своїй надзвичайній міцності та зносостійкості кордура лідирує серед матеріалів для виробництва тактичного спорядження.

У дні підсумка є люверс для стоку води і вентиляції.
Зовні підсумок нашити три ряди строп молле, що дозволяє встановлювати додаткове обваження.
На задній стінці підсумка знаходяться дві нейлонові стропи, завдяки яким його можна швидко і надійно прикріпити до будь-якого спорядження з системою «MOLLE» (рюкзаку, розвантаженню, плитоносці, РПС і т. п.)

На завершення хочеться відзначити, що утилітарний підсумок вітчизняного бренду БШЦ — це багатофункціональний універсальний елемент спорядження, який дозволить розмістити безліч малогабаритних предметів. Він зможе замінити собою низку інших підсумків (наприклад, медичний, підсумок-органайзер, підсумок для інструментів, EDC-набору тощо). Утилітарний підсумок чудово підійде не лише військовим, а й любителям риболовлі, полювання, туризму та всім, хто любить тримати свої речі гаразд.

Характеристики

Матеріал
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами