Костюм ГІРКА 5 Алекс-3 (піксель), 48 р. (Горка-піксель)

Костюм ГІРКА 5 Алекс-3 (піксель), 48 р. (Горка-піксель)

Розмір: 48

Продавець:Казанова

2 400

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Костюм гірка (піксель).

Комплект : куртка, штани, підтяжки.

Модифікація штормового гірничого костюма «Гірка-5», розроблена для умов повсякденного польовий шкарпетки в демісезонний період. Костюм відображає сучасну концепцію штормового костюма для спецпідрозділів. «Ці костюми можна побачити і на пулеметчике повітряної пошуково-штурмової групи, і на оперуполномоченном СБУ, і на снайпера загону вэвэшного спецназу - всім до душі безумовно вдала річ, що стала свого роду символом приналежності до "працівникам війни".

Самий затребуваний силовими підрозділами костюм, чудово зарекомендував себе як зручна і практична польова форма, а також як костюм для полювання, риболовлі та активного відпочинку. Добре захищає, комарів і кліщів та інших комах.

Увібравши в себе все найкраще від костюма - прототипу, дана модифікація характеризується деякими поліпшеними показниками. Так верхні шари плечової області в доповнення до типових підсилювальним накладкам, виготовляються з сумішевої тканини, що підвищує стійкість цих зон до промоканию.

Крій костюма зроблений так, щоб при поєднанні накладок з основною тканиною кольору піксель забезпечувалося розбиття силуету людини на різних відстанях. Костюм призначений для захисту від опадів, сильного вітру і перепадів температури.

Костюм Гірка 5 складається з куртки з 8 кишенями і штанів з 4 кишенями. Спеціальний вільний крій костюма забезпечує свободу рухів при активних діях.

Для кращого прилягання до тіла костюм Гірка-5 койот має систему стяжок на основі резино-тканинного тасьми на рукавах, під колінами, а також утяжку шнуром низу куртки і капюшона з двох обсягами. Це запобігає проникненню холодного вітру і пилу під костюм. Внизу штанів гумово-тканинної тасьма.

Особливості куртки:

Куртка застібається на блискавку, додатково прикриту подвійний планкою, яка застібається на липучку. Це забезпечує повний захист від продування вироби.

- капюшон з регулюванням двох об'ємів з фіксаторами;

- дві кишені на талії з клапанами на липучках;

- два нагрудних кишені на блискавці;

- на кожному рукаві кишеня на блискавки;

- 2 внутрішніх накладних кишені на грудях застібаються на гудзик;

- утяжки на рукавах на основі резино-тканинного тасьми;

- Обсяг куртки по низу і по талії регулюється утяжкой шнура і фіксаторами.

Особливості штанів:

- штани з широким поясом на резинці;

- на поясі є петлі для ременя і для кріплення підтяжок;

- дві прорізні кишені з боків;

- дві накладні об'ємні кишені з боків з клапаном на липучці;

- утяжки під колінами на основі резино-тканинного тасьми;

- до штанів кріпляться еластичні підтяжки (йдуть в комплекті);

- по низу вшита гумово-тканинна тасьма.

Основна тканина - міцна сумішева тканина - саржа, 50 % хлопок / 50 % поліестер, щільність 240 г/м. Ми використовуємо тканину саме цієї щільності, так як вона є оптимальною залишаючи костюм максимально легким при відмінних показниках міцності.

В якості обробки та посилення критичних для зношування і промокання зон (спина, груди, плечі, лікті, коліна, сідниці, стегна і низ штанини) використовується додатковий шар тканини, грета або саржа, підвищеної міцності в кольорі .

Характеристики

Розмір
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами