Рюкзак туристичний, військовий (система швидкого роз'єму, спорядження по системі MOLLE, повне регулювання, спинка та лямки посилені)

Рюкзак туристичний, військовий (система швидкого роз'єму, спорядження по системі MOLLE, повне регулювання, спинка та лямки посилені)

Продавець:Impala

4.6/5  ( 63 оцінок )

1 399

899

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

26 Л – рюкзак складається із 5 відділень. Основне відділення має подовжену до низу блискавку, що значно полегшує як упаковку, так і виймання речей. Усередині є невелика кишеня на блискавці та сітчасте відділення. Друге велике відділення всередині має подвійну маленьку кишеню на вшитій сітці та 2 відділення. Зовнішня верхня невелика кишеня. Зовнішня нижня, більша кишеня - всередині подвійна маленька кишеня з вшитою сіткою та 5 відділеннями. З зовнішнього боку рюкзака є відділення, що закривається на липучку, яке ідеально підходить для перенесення системи гідратації - питної води.

СИСТЕМА ШВИДКОГО РОЗ'ЄМУ РЮКЗАКА - рюкзак має систему перенесення, що складається з профільованих лямок з пряжками, що швидко рознімаються, що є практичним рішенням і дозволяє відразу зняти рюкзак. Плавне регулювання профільованих лямок, нагрудного ременя і поясного ременя, що відстібається, забезпечують стабільне носіння - ремінь дозволяє розвантажити хребет і плечі при носінні рюкзака - вся вага зосереджена на стегнах. На передній частині рюкзака та на лямках використані стрічки PALS, що дозволяють кріпити спорядження за системою MOLLE – це дозволяє встановити додаткові кишені.

ПОВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ - бічні стінки, низ рюкзака і його верхня частина мають ремінь, що регулюється, що застібається на пряжку - вона служить для стиснення рюкзака. Укорочення лямок рюкзака дозволяє зробити його плоскішим, наприклад, коли основне відділення практично порожнє і заповнені лише кишені меншого розміру. Регульовані ремені також можуть стати в нагоді при кріпленні спорядження, наприклад, килимка, намети і т.д.

Жорсткість - спинка і лямки посилені і покриті сіткою, що пропускає повітря, що також суттєво гасить вібрації - це особливо важливо при тривалих поїздках. Рюкзак виготовлений з міцного, водонепроникного матеріалу, стійкого до розривів та стирання. Внутрішня частина покрита гумою, яка захищає її від проникнення води.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Матеріал: нейлон/поліестер 600D

Місткість: 26 л

Розміри: 44 х 28 х 16 см

Вага: 0,470 кг

Вага в упаковці: 0,480 кг

В КОМПЛЕКТІ:

Рюкзак

Нашивка

Рюкзак для військового виживання об'ємом 26 літрів – модель, що підійде кожному! Він ідеально підходить для подорожей у гори, але не тільки це: рюкзак можна використовувати і для повсякденного використання. Він виготовлений з міцного, водонепроникного матеріалу, стійкого до розривів та стирання. Рюкзак має ручку, що забезпечує зручне перенесення.

Характеристики

Об'єм, л
Матеріал
  • Нейлон
  • Поліестер
Комплектація
  • Рюкзак Нашивка
Країна реєстрації бренду
  • Польща
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами