Пневматичний пістолет Umarex Walther Q5 Match Combo 5" SET Blowback кал.4,5 мм

Код:  437387744

Пневматичний пістолет Umarex Walther Q5 Match Combo 5" SET Blowback кал.4,5 мм

Код:  437387744

Немає в наявності

12 784

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Новинка від компанії Umarex. Модель газобалонного пістолету з функцією Blowback, що імітує ефект віддачі при стрільбі та затворною затримкою,. Даний пневматичний пістолет є копією спортивного пістолету Walther Q5 Match 9mm. Завдяки своєму функціоналу, ця модель просто створена для тренувань та відпрацювання навичок поводження зі зброєю. Магазин пістолету обладнаний новою ланцюговою системою подачі набоїв. Така система дозволяє збільшити ємність магазину аж до 21 кулі. У комплекті з пістолетом іде коліматорний приціл для більшої точності та комфорту прицілювання. Серед інших характеристик моделі слід також відзначити нарізний ствол; наявність планки кріплення під стволом, для установки ліхтаря або лазерного індикатора цілі; оригінальний дизайн, що копіює існуючу модель Walther Q5 Match 9mm; металічні затвор та ствол, монтовані на раму зі зносостійкого пластика; УСМ, за способом зведення, подвійної дії; мушка з регульованим ціликом; комбінований магазин, балон СО2 монтується безпосередньо в ньому; автоматичний запобіжник на спусковому гачку.

Характеристики

Вага, г
  • 880
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!