Оптичний приціл Vector Optics Constantine 1-8x24 Illum FFP

Код:  437932316

Оптичний приціл Vector Optics Constantine 1-8x24 Illum FFP

Код:  437932316

Є в наявності

23 590

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Оптичний приціл Vector Optics Constantine 1-8x24 FFP – найстарша модель тактичної лінійки від відомого виробника. Оптика створювалася як ефективний інструмент для стрільби на коротких і середніх дистанціях по цілях, що рухаються. Це можуть бути ігри типу CQB (Close Quarters Battle), тренувальний процес при підготовці працівників оперативних служб спеціального призначення, змагання з кульової стрільби, і полювання. Приціл повністю відповідає вимогам до LPVO (Low Power Variable Optic) оптики. Чесна одиниця дозволяє вести прицільний вогонь із двома відкритими очима, за аналогією з коліматором. 8-кратний зум фактор на окулярі, що швидко фокусується, допоможе моментально наблизити зображення на максимум і точно вразити ціль. Гравірована сітка в першій фокальній площині з багаторівневим підсвічуванням якнайкраще підходить для роботи в будь-яких умовах освітлення. Просвітлена оптика дозволяє впевнено почуватися навіть у глибоких сутінках. Розширене нижнє горизонтальне градуювання дозволяє брати випередження на рух і вести вогонь виносом точки прицілювання.

Діаметр центральної труби 30 мм. Повністю монолітна конструкція корпусу герметизована та продута осушеним азотом для захисту від запотівання. Оптика готова до віддачі «дорослих» калібрів аж до .338LM. Високоточні механізми вивіряння з кроком 1/10 MIL дозволяють ідеально налаштувати робочі параметри на будь-яку дистанцію. Віддалення окулярної точки на значну відстань убезпечить новачків від ризику отримання травм на великих калібрах. Широкий кут поля зору допоможе вчасно помітити ціль і оперативно відреагувати на обстановку, що змінилася.

Характеристики

Тип прицілу
Живлення
Фокальна площина
Розмір / діаметр передньої лінзи, мм
  • 24
Барабанчики поправок, ціна поділки
  • 0.1 MRAD / MIL
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами