Тактичний рюкзак Mil-Tec Asault Pack Large 36л.- Ranger / Black 14002301

Код:  438016598

Тактичний рюкзак Mil-Tec Asault Pack Large 36л.- Ranger / Black 14002301

Код:  438016598

Є в наявності

2 190

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Mil-Tec Assault Pack Large 36 l - Ranger / Black (14002301)

Тактичний рюкзак у двоколірному варіанті Ranger / Black об'ємом 36 літрів. Виготовлений з міцного і стійкого до стирання поліестеру, покритого шаром ПВХ. Він підійде як для туристичних цілей, так і для виживання, а також для повсякденного використання в місті.

Тактичний рюкзак   у   двоколірній версії Ranger  / Black   місткістю   36   літрів. Виготовлений з міцного і стійкого до стирання поліестеру, покритого шаром ПВХ. Він підійде як для туристичних і виживальних завдань, так і для повсякденного використання в місті.

З боків і на передній стінці рюкзака є традиційні стрічки Molle / PALS, призначені для встановлення додаткових

Рюкзак оснащений двома великими основними кишенями, що закриваються на двосторонню блискавку. У передньому відділенні є дві менші кишені на блискавці, які ідеально підходять для перенесення найнеобхідніших аксесуарів.  

У верхній кишені є велика   липучка     Вони можуть це можуть бути національні прапори, емблема підрозділу або так звані «Morale Patches», що дозволяють надати рюкзаку індивідуальний характер.

Регулювання зовнішніх розмірів рюкзак відповідно до розміру, що переноситься, оснащений бічними компресійними лямками, по дві з кожного боку. Скорочення лямок дозволяє сплющити рюкзак, наприклад, у ситуації, коли основне відділення порожнє, а менші кишені заповнені. Це дозволяє рюкзаку залишатися стабільним. Вбудовані компресійні ремені можна використовувати для кріплення додаткового спорядження, наприклад: курток, штор, спальних килимків або спальника.

Стабільному носінню рюкзака сприяють зручні ремні 5 см і регульована талія. пояса рюкзака додана транспортувальна ручка, що дозволяє зручно носити рюкзак в руці. Стінка, що примикає до спинки, обшита м'якою сіткою та обшита поролоном, що забезпечує комфорт під час тривалих походів. Знизу є відсік, що закривається на липучці для системи гідратації.

Технічні дані
Матеріал: поліестер з ПВХ покриттям
Наповнювач: піна EVA
Колір: Ranger / Black - Об'єм: 36 літрів
Розміри:   51 x 29 x 28 см
Вага: 1450 г
Виробник:   Mil-Tec, Німеччина

 

Характеристики

Матеріал
  • Поліестер
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами