Чохол збройовий 105 см Mil-Tec Olive 16193001

Код:  438017324

Чохол збройовий 105 см Mil-Tec Olive 16193001

Код:  438017324

Є в наявності

5 500

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

Чохол збройовий  105 см MIL-TEC Olive 16193001.

Щоб правильно транспортувати зброю, не обійтися без спеціальних засобів. Велика сумка-чохол від компанії MIL-TEC відмінно впорається з цією функцією. Призначена вона для гвинтівок довжиною до 100 см.

-
Базові характеристики сумки MIL-TEC збройової 105 см Olive
Країна-виробник: Німеччина

Оригінальна назва: RIFLE CASE LARGE OLIV

Матеріал: поліестер (Oxford) з ПВХ-покриттям

Щільність тканини: 450 г / кв. м

Колір: оливковий

Параметри чхола: 105 x 27 x 7 см

Вага: 2320 г

-
Що Ви отримуєте при покупці сумки Міл-Тек збройової 105 см Олива
Захист вмісту. Сумка має основне відділення на блискавці. У ньому Ви бачите еластичні кріплення на липучці і кутові прорізи, службовці для фіксації гвинтівки в потрібному положенні. Спеціальний демпферний шар всередині стінок додає чохлу жорсткість, оберігає зброю від зовнішнього механічного впливу. Три зовнішні кишені закріплені фастексами і текстильними застібками, стягуються шнурками. Велика передня кишеня закривається блискавкою з великим бегунком, оснащений двома плоскими і м'якими кишенями на липучці, а також обшитий осередками Molle. Вміст сумки не випаде і не пошкодиться довільно.
-
Міцний матеріал. Тканина вироби - щільний поліестер, нитки якого переплетені рогожкою. Вона має підвищену стійкість до розривів. Колір не змінюється під впливом ультрафіолетових променів. Гвинтівочний чохол добре відштовхує бруд, не вбирає запахи.
-
Сухість. Рівень водонепроникності матеріалу дорівнює 1000 мм водяного стовпа. Внутрішня частина сумки прогумована, а зубці блискавки щільно зчеплені. Все це в сукупності запобігає намокання вмісту при інтенсивних опадах, короткочасному зануренні у воду.
-
Велика місткість. Основний відділ здатний вмістити вогнепальну зброю як з примкнутим магазином, так і з встановленими прицільними пристосуваннями. Є в ньому також два плоских кишені на блискавці. Три передніх кишені з клапанами підійдуть для розміщення патронів. Об'ємна кишеня на передній стінці з органайзером допоможе помістити речі, необхідні для швидкого доступу. Завдяки D-кільцях і численним стропам Molle, якими покрита фронтальна частина сумки, можна підвісити додаткові підсумки з аптечкою, набором для чищення зброї і т. П.
-
Зручність. Блискавка по всьому периметру сумки дозволяє повністю розкрити її і комфортно розміщувати вміст. Для транспортування передбачена регульована ручка. З тильного боку чохла є 4 пластикових кріплення для плечового ременя (не включений в комплект). Зверху і знизу сумка стягується компресійними ремінцями. На центральному зовнішній кишені розміщена Velcro-панель для ідентифікатора.
Увага! Якщо Вам потрібна містка багатофункціональна сумка через плече, модель ML-Tactic EDC Hiking Bag стане вірним рішенням.
 

 

Виробник: MIL-TEC

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image