Приціл Discovery Optics MS 4x32 (25.4 мм, без підсвічування)

Приціл Discovery Optics MS 4x32 (25.4 мм, без підсвічування)

Продавець:ZVEROBOY

5/5  ( 42 оцінок )

2 150

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Серія прицілів MS (Magnum Shockproof – магнум протиударність) від бренду Discovery Optics — ідеальний вибір для власників потужної пневматичної зброї. Посилена конструкція, стійка до осьових та горизонтальних ударів, позбавить вас від занепокоєння при стрільбі з будь-яких пневматичних пружинно-поршневих гвинтівок магнум-класу.

Крім того, серія MS також відрізняється чудовими оптичними характеристиками - в ній використовується різьбове кріплення лінз, що забезпечує їх точне вирівнювання та оптимальний канал проходження світла відповідно.

Discovery Optics MS 4x32 — оптичний приціл з фіксованим збільшенням в 4х, що пропонує чудову чіткість і точність прицілювання.

На оптичні елементи прицілу нанесено фірмове покриття лінз FMC (Full Multi-Green Coated), крім великого коефіцієнта світлопропускання (95%) має ще ряд переваг. Вологовідштовхувальні властивості перешкоджають утворенню крапель, антибликуючі функції підвищують скритність, зміцнюєче верхнє покриття убереже лінзи від появи подряпин у разі попадання дрібних абразивів. У поєднанні з 32 мм об'єктивом приціл забезпечує відмінну яскравість і контрастність зображення навіть в умовах недостатнього освітлення.

Прицільна сітка розташована у другій фокальній площині. Перехрестя сітки формується тонкими лініями, які не затіняють ціль, а широкі лінії зовнішнього контуру дозволяють легко утримувати приціл на великій мішені при стрільбі навскидку.

Барабани мають ціну кліка 1/2 МОА та закриті алюмінієвими ковпачками. Запас поправок по горизонту/вертикалі становить 120 МОА.

Фіксована відбудова паралаксу на відстані 50 ярдів (45 м) оптимальне для стрільби з більшості пневматичних гвинтівок, а можливість діоптрійної корекції дозволяє людям з ослабленим зором отримати чітку картинку.

Ударостійкий корпус прицілу виготовлений із алюмінієвого сплаву. Приціл має компактну (вагою всього 243 грами) і добре збалансовану конструкцію, що мінімально впливає на баланс зброї.

Характеристики

Тип прицілу
Діаметр труби прицілу
  • 25.4 мм
Діаметр передньої лінзи
  • 32 мм
Підсвітка прицільної марки
Барабанчики поправок, ціна поділки
  • 1/2 MOA
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами