Захисні окуляри Pheos 9192.280 [Uvex] (для страйкбола)

Захисні окуляри Pheos 9192.280 [Uvex] (для страйкбола)

Продавець:Airsoft Sport Games

4.7/5  ( 42 оцінок )

737

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Захисні окуляри Pheos 9192.225

Сучасний, модний зовнішній вигляд захисних окулярів uvex феос робить їх ідеальними для повсякденного використання на промисловому робочому місці. Крім привабливого зовнішнього вигляду, ці захисні окуляри містять інноваційну технологію: основним компонентом є бісферичні лінзи, які не тільки забезпечують широке поле зору, але також надзвичайно стійкі до подряпин зовні та надовго захищають від запотівання зовні. всередині, завдяки унікальній технології покриття лінз uvex supravision.

Продуктивність Uvex суправий

Лінзи з покриттям uvex supravision Performance стійкі до подряпин зовні, а захист від запотівання всередині вдвічі кращий, ніж у лінз із покриттям uvex supravision HC-AF. Покриття проти запотівання довговічне й тому не змивається. Ефект наночищення зовні забезпечує легке очищення окулярів і меншу сприйнятливість до забруднень. Покриття ідеально підходить для захисту від конденсату та ситуацій, коли потрібне часте чищення скла.

uvex суправний екстрим

Лінзи з покриттям uvex suravision Extreme стійкі до подряпин зовні та ніколи не запотівають усередині. Скло не запотівають, оскільки покриття ніколи не досягає точки насичення. Спеціально призначений для умов на робочих місцях із високою вологістю повітря й тривалою конденсацією вологи.

Премія iF Product Design Award 2012

Захисні окуляри uvex феос здобули нагороду iF Product Design Award 2012.

Німецька премія в галузі дизайну 2013 р.

Інноваційні захисні окуляри uvex феос здобули нагороду German Design Award 2013. Престижна міжнародна нагорода German Design Award присуджується Радою з дизайну Німеччини.

Основні особливості:

- Сучасний, модний вигляд
- Подвійні сферичні лінзи з технологією покриття лінз uvex supravision
- Окуляри без оправи із широким полем зору
- Міцний захист від запотівання всередині
- Винятковий захист від подряпин зовні
- Не містять металу

Оптичний клас лінз визначається з огляду на їхні оптичні параметри. Засоби захисту очей і обличчя діляться на 3 класу. Лінзи оптичного класу 1 призначені для постійного використання (тому ці окуляри також можна використовувати як повсякденні захисні окуляри), а лінзи класу 3 — для короткочасного використання.

УВАГА!

Вищевідведений продукт має найвищу якість і пройшов випробування на міцність, що відповідають його класу стійкості. Виробник гарантує стійкість до ударів твердих предметів у межах класу стійкості або отриманих сертифікатів. Проте в разі недостатнього прилягання товару використання цього захисту не виключає можливості тілесних пошкоджень, наприклад, потраплянням м'яча під захисне скло внаслідок рикошету. Тому перед використанням рекомендується адаптувати захист очей до індивідуальних потреб користувача. Захисні властивості виробу також можуть змінитися внаслідок неправильного використання й догляду за вищими виробами, наприклад, унаслідок чищення скла непідхідними засобами. Продавець не несе відповідальності за будь-які травми, що виникли внаслідок неправильного встановлення та використання вищезазначеного продукту.

 

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами