Страйкбольний пістолет KP1911 (CO2) [KJ WORKS] (для страйкболу)

Код:  438505568

Страйкбольний пістолет KP1911 (CO2) [KJ WORKS] (для страйкболу)

Код:  438505568

Є в наявності

9 734

8 159

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Страйкбольний пістолет KP1911 (CO2)

Модель виробництва KJW була майже повністю виготовлена з металу. З пластику зроблені тільки накладки ручки й деякі дрібні елементи внутрішнього механізму.

Модель виготовлена дуже ретельно та добре збалансована, що неабияк підвищує її стійкість під час використання. Величезна вага пістолета не тільки підвищує реалістичність, але й допомагає компенсувати ефект потужної системи blow-back.

Що важливо, Модель можна легко та швидко розібрати для чищення, що дуже важливо під час використання газових моделей.

Модель має правосторонній запобіжник, розташований у межах досяжності великого пальця. Другим видом захисту від випадкового пострілу, наприклад, унаслідок зачеплення спускового гачка за кобуру, є замок, розташований у задній частині ручки. Неможливо зробити постріл, якщо пістолет неправильно тримати в руці.

Тут ми маємо справу з дуже реалістичною системою blow-back. Під час кожного наступного пострілу затвор пістолета рухається назад, а потім повертається у вихідне положення, одночасно завантажуючи в патронник ще одну кульку. Після пострілу останнього кульки та виявлення порожнього магазину закрив залишається в задньому положенні.

Магазин виготовлений із металу. Вміщує 25 кульок і 12-грамову капсулу CO2. Завдяки використанню капсули з вуглекислим газом як джерела енергії, пістолет можна використовувати за нижчих температур, ніж у разі використання зеленого газу. Водночас завдяки використанню правильно підібраних клапанів суттєво зросла ефективність споживання газу.

До комплекту входить:

- пістолет
- магазин
— шестигранний ключ для заміни балончика в магазині.

Характеристики

Колір
Матеріал корпусу
  • метал+пластик
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами