Підсумок утилітарний Kiborg горизонтальний Кордура Мультикам (9129)

Підсумок утилітарний Kiborg горизонтальний Кордура Мультикам (9129)

Продавець:VigoTan

4.8/5  ( 192 оцінок )

828

538

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Підсумок утилітарний Kiborg горизонтальний органайзер Мультикам 

Характеристики:

Виробник                             Kiborg

Країна виробник                 Україна

Матеріал                             Cordura 1000D

Колір ⠀                                 Мультикам 

Метод кріплення                  Стропи Molle

Особливості                         Одне основне відділення та одне зовнішнє відділення, еластичні ремені для закріплення поздовжніх негабаритних речей (у середині підсумку),

Габарити: Висота (см) - 15, Ширина (см) - 20, Глибина (см) - 6

Горизонтальний утилітарний підсумок від вітчизняного бренду Kiborg призначений для зберігання та транспортування різних малогабаритних предметів. Він здатний замінити собою низку інших підсумків, адже в ньому чудово помістяться індивідуальна аптечка, EDC-набір, похідний набір інструментів тощо.


Модель має горизонтальну форму. Підсумок має одне велике відділення та кишеню на стінці, а також еластичні ремені для закріплення поздовжніх негабаритних речей (в середині підсумку). Підсумок застібається на блискавку, що дозволяє отримати доступ до його вмісту в будь-якому місці по всій довжині блискавки.

Cordura 1000D - міцний зносостійкий матеріал, який відмінно тримає форму, при намоканні не деформується, стійкий до стирання та впливу ультрафіолету, витримує великі навантаження. Завдяки своїй надзвичайній міцності та зносостійкості кордура лідирує серед матеріалів для виробництва тактичного спорядження.


На задній стінці підсумка знаходяться дві нейлонові стропи, завдяки яким його можна швидко і надійно прикріпити до будь-якого спорядження з системою «MOLLE» (рюкзаку, розвантаженню, плитоносці, РПС і т. п.)

На завершення хочеться відзначити, що утилітарний підсумок вітчизняного бренду Kiborg— це багатофункціональний універсальний елемент спорядження, який дозволить розмістити безліч малогабаритних предметів. Він зможе замінити собою низку інших підсумків (наприклад, медичний, підсумок-органайзер, підсумок для інструментів, EDC-набору тощо). Утилітарний підсумок чудово підійде не лише військовим, а й любителям риболовлі, полювання, туризму та всім, хто любить тримати свої речі гаразд.

Характеристики

Призначення
Система кріплення
Матеріал
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами