Штурмова гвинтівка AK-74MN SPORTS LINE AEG [S&T] (для страйкболу)

Код:  439166810

Штурмова гвинтівка AK-74MN SPORTS LINE AEG [S&T] (для страйкболу)

Код:  439166810

Є в наявності

7 702

6 599

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Sports Line — це пропозиція найекономічніших автоматів, доступних на даний момент у лінійці моделей S&T AK, це відмінний варіант для початківців та просунутих гравців. Автомат для страйкболу АК-74Н або STAEG112 виробництва S&T Armament (Smart Team). Це реалістична версія модернізованого АК-74 з полімерним корпусом, аналогічна до виробництва АК інших марок. Приведений в дію Гірбоксом 3-го покоління з системою швидкої заміни пружин.

Нейлонова конструкція із сталевими елементами.
Особливостями цієї страйкбольної гвинтівки є міцна конструкція стандарту VFC і добре підігнані елементи, що є візитною карткою всієї продукції S&T Armament. Гвинтівка АК-74Н АСГ виготовлена ​​в основному з полімеру, армованого нейлоновим волокном і сталлю.
Такі елементи, як тильник, спускова скоба, клямка магазину, кришка ствольної коробки, перемикач вогню і шомпол виготовлені зі сталі, такі деталі, як стовбур, основа цілика, рукоятка заряджання, бічна планка, прицільні пристосування і спусковий гачок - з|Корпус, приклад, цівка, газове коліно і дульне гальмо виготовлені з міцного полімеру. Така конструкція дозволяє створити міцну конструкцію з мінімальною вагою 2 кг. Модель АК-74Н оснащена набором антабок для збройового ременя, а також кронштейном кріплення «ластівчин хвосто», розташованим з лівого боку корпусу моделі.
Гірбокс V3
Модель STAEG111FW оснащена посиленим Гірбоксом V3 із системою швидкої заміни пружин. S&T приділяє особливу увагу якості елементів, що використовуються в конструкції, тому всередині ви можете знайти набір посилених сталевих шестерень 18:1, встановлених на 8-міліметрових підшипниках ковзання, стиснення забезпечується поршневим набором з суцільнометалевими губками, циліндр, а також плоский.Стандартна камера hop-up ТМ працює зі стовбуром діаметром 6,02 мм, що забезпечує точність і точність при кожному пострілі.Така пильна увага до гірбоксу та внутрішніх компонентів відображає прагнення S&T надати користувачам STAEG112 високоякісний та надійний досвід гри у страйкбол.

Набір містить:
Модель автомата АК-74.
Бункерний магазин Hi-cap на 400 кульок.

Характеристики

Колір
Матеріал корпусу
  • полімер, алюміній, сталь
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами