Рюкзак GRAD 3 Day Pack BVS Мультикам 40 л

Код:  439484402

Рюкзак GRAD 3 Day Pack BVS Мультикам 40 л

Код:  439484402

Немає в наявності

9 702

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Рюкзак GRAD 3 Day Pack BVS — це багатофункціональний штурмовий рюкзак, розрахований на триденні походи. Головна особливість моделі — це система вентиляції і керування вагою BVS (Bolstered Ventilation and Stability), вона підвищує стійкість носіння рюкзака поверх плитоноски.

Рюкзак має одне велике відділення, доступ до якого здійснюється за допомогою системи замків 3zip з трьома блискавками. Зверху є відкидний клапан з велкро-панеллю і двома кишенями. Зовні з боків є MOLLE. Об’єм рюкзака регулюється двома компресійними стропами з пряжками. Наявні 4 бічних кишені, розраховані на пляшки або сошки.

Всередині є модульна велкро-панель з MOLLE, велика кишеня знизу й 4 бічних кишені, дві з яких — сітчасті. 

Сітчаста спинка зі знімною демпферною вставкою забезпечує комфорт навіть при тривалому носінні. З боків є дві великі знімні гумові вставки з системи BVS, що забезпечують зручність при носінні рюкзака поверх плитоноски, а також створюють вентиляцію завдяки відстані між спиною і рюкзаком.

Плечова система YOK, яка має у своєму складі анатомічно вигнуту пластикову раму. Регулювання плечової системи відбувається як по висоті, так і за об'ємом що дозволяє ідеально відрегулювати рюкзак під себе.

Рюкзак оснащений системою MOLLE, що дозволяє чіпляти додатковий модуль Daypack Lid. Модуль може використовуватися як додаткові кишені, які кріпляться зверху, так і самостійно з плечовою системою рюкзака, як штурмовий варіант.

 

Характеристики

Матеріал: Cordura 500D Invista, поліамідна стропа

Фурнітура: WooJin, Due Emme

Габаритні розміри: 55 х 30 х 24 см

Вага: 2,4 кг

Характеристики

Об'єм, л
Матеріал
  • Cordura
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами