Кросівки тактичні Han-Wild WH-997 Black 44

Код:  439512047

Кросівки тактичні Han-Wild WH-997 Black 44

Код:  439512047

Є в наявності

2 319

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні кросівки Han-Wild WH-997 - універсальна пара на всі випадки

Тактичні кросівки Han-Wild WH-997 - зручна та мінімалістична по дизайну модель, яка ідеально підійде як для чоловіків, так і для жінок. Ця пара тактичного взуття є універсальною для будь-якої ситуації.

Кросівки підходять для поліцейських, військових, звичайних городян. Вони ідеальні для активного способу життя — ходьби, походи, тренування, а також для повсякденного носіння. Тактичні моделі точно сподобаються людям, які віддають перевагу дизайну армійського взуття.

Тактичні кросівки Han-Wild виконані з ковзної підошви з матеріалу TPU. Він відрізняється високою зносостійкістю та міцністю, не схильний до деформації та проколів, забезпечує відмінне зчеплення. Зона шнурівки додатково посилена. Модель має захисну шкарпетку та забезпечує надійну фіксацію ноги.

Верх військових кросівок Han-Wild WH-997 виконаний із водостійкого, міцного комбінованого матеріалу. Підкладка нейлонова. Піно-латексна устілка забезпечує амортизацію стопи, циркуляцію повітря та можливість ручного прання при 30℃. Сітчасті зони дозволяють ногам дихати під час активних занять протягом усього дня.

Характеристики

Розмір
Колір
Матеріал підкладки
  • Нейлон
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами