Штани M-Tac Aggressor Lady Flex Black Розмір 28/34

Код:  440347184

Штани M-Tac Aggressor Lady Flex Black Розмір 28/34

Код:  440347184

Є в наявності

3 000

2 719

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

M-Tac штани Aggressor Lady Flex ви можете використовувати як для тренувань, стрільбища, роботи, так і для ділової подорожі або прогулянки. Вітчизняний бренд M-Tac намагається вносити інноваційні технології на ринок. Пошиті штани з легкої, однотонної тканини ріп-стоп, з водо- та брудо-захисним просоченням Teflon. Тканина з вмістом поліестеру і бавовни приємна до тіла, добре тримає колір і відрізняється високою міцністю. солідно. Зручні широкі кишені з посиленими вставками. Штани розраховані на носіння з ременем завширшки до 5.5 сантиметрів. Спереду на кріпленнях для ременя нашиті пряжки для кріплення будь-чого (за допомогою карабінів). Неймовірна ціна на Якісна фурнітура від компанії YKK. Добре підібрані за розміром штани настільки зручно сидять і носяться, що складається враження, що одягнений у спортивні штани.

Матеріал:-бавовна

-поліестер

-спандекс

Фурнітура:YKK

Teflon: Має високі показники морозо - і теплостійкості. Він залишається еластичним і гнучким при значних температурах від -70 до + 270 °C, будучи найкращим ізоляційним матеріалом сучасності. Поряд з цим, Тефлон має відмінну адгезію і низький поверхневий натяг, не змочуючи ні жирами, ні водою ні іншими речовинами і можливими розчинниками. Тефлон абсолютно не відчутний і візуально не видно людині, але його властивості мають реальну дію. Бруд, пил чи вода завжди залишаються на поверхні одягу, збираючись у краплі та легко очищається простою щіткою.

Кишені:-2 бічні брючні кишені (з посиленням у нижній частині, призначеним для кріплення ножа)

-2 задніх кишені

-2 стегна "карго" кишені з асиметричним клапаном на липучці

-1 фронтальна кишеня під телефон/блокнот зліва

Особливості:Еластичний "тунельний" пояс зі зручним регулюванням посадки штанів

ОГЛЯД M-TAC ШТАНИ AGGRESSOR LADY FLEX

Сфера застосування штанів Aggressor Lady Flex надзвичайно широка – це тренування, практична стрілянина, походи, відрядження, повсякденне носіння. Модель також підійде співробітникам поліції та інших силових структур, тому що цілком здатна скласти гідну альтернативу форменому одязі.

Штани пошиті з легкої, однотонної тканини ріп-стоп Flex, з водо- та брудозахисним просоченням Teflon. Склад: 63% поліестер, 2% еластан, 35 бавовна. Тканина із вмістом поліестеру та бавовни приємна до тіла, добре тримає колір та відрізняється високою міцністю. Еластан надає матеріалу еластичність, що допомагає брюкам ідеально сісти по фігурі та не сковувати рухи.

Інноваційне просочення Teflon має відмінну адгезію і низький поверхневий натяг, не змочуючи жирами, водою та іншими речовинами (в т.ч. розчинниками).

Teflon не тільки надає тканині ізоляційних властивостей, але й оберігає від забруднень і передчасного зносу: бруд, пил або вода завжди залишаються на поверхні одягу, збираючись у краплі і легко очищаються простою щіткою. Необхідність прання виникає набагато рідше.

Кількість та розташування кишень ретельно продумано. Загалом у цій моделі їх 7.

- 2 великі кишені «карго» з клапанами на липучці velcro і можливістю швидкого доступу в сидячому положенні завдяки блискавкам.

На цих кишенях варто зупинитися докладніше. Еластична конструкція кишені покликана полегшити доступ до неї, а також спростити перенесення в ній об'ємних вантажів. Таким чином, кишені карго зорово не розширюють силует, але при цьому мають додатковий прихований обсяг.

На клапані лівої кишені нашитий логотип виробника із ПВХ.

Ще одна бирка з логотипом, але вже тканинна, вшита в боковий шов правої кишені на стегнах.

- 1 відкрита врізна кишеня спереду зліва.

Відмінно підійде для невеликих предметів: блокнот, смартфон і т.п.

- 2 врізні задні кишені на клапанах з velcro.

- 2 бічні брючні кишені.

Брючні кишені мають посилення в нижній частині для кріплення спорядження на кліпсах: ножа, ліхтаря і т. п. Наявність вставок істотно підвищує стійкість до зносу штанів і термін їх служби.

Штани посилені в областях, схильних до інтенсивного навантаження, а значить – посиленого стирання: області колін, ззаду в області посадки.

Штани застібаються на блискавку, кнопку та металевий потайний гачок. Об'єм штанів регулюється еластичним тунельним поясом. Він легко забезпечить припасування пояса точно по фігурі. Крім цього, інноваційне конструкторське рішення має безліч інших переваг: вільно розтягуючись в межах кількох сантиметрів, тунельний пояс не сковує руху, особливо якщо йдеться про нахили корпусу. У штани можна заправити кітель або інший одяг, не витрачаючи час на розстібання пояса. Не кажучи вже про незначну зміну ваги власника штанів – за рахунок тунельного поясу штани збережуть зручну комфортну посадку, навіть якщо Ви трохи схуднете або наберете зайве.

Шлейки для ременя шириною до 55 мм, на передніх шлейках два пластикові D-кільця для навішування дод. обладнання (наприклад, страхувального шнура та ін.).

По низу штанів передбачено регулювання по ширині за допомогою клапана на velcro та еластичного шнура, протягнутого по краю штанин.

Насамкінець можна сказати, що модель штанів Aggressor Lady Flex від бренду M-TAC - це легкі, зручні функціональні штани. Модель спеціально розроблена для представниць прекрасної статі, має анатомічний крій, що враховує особливості жіночої фігури. Такі штани підійдуть співробітникам поліції та інших силових структур як альтернативу форменому одязі. А також стануть відмінним варіантом штанів для міста та outdoor-активності, для тренувань та повсякденного носіння.

Характеристики

Колір
Розмір
Стать
Матеріал (склад)
  • - бавовна- поліестер- спандекс
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами