Штани зимові M-Tac Level 7 Primaloft MC Розмір L/L

Код:  440347541

Штани зимові M-Tac Level 7 Primaloft MC Розмір L/L

Код:  440347541

Є в наявності

5 500

5 335

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Штани Level 7 Primaloft є однією із найтепліших позицій у лінійці від бренду M-Tac. Ця модель штанів ідеально підходять для використання взимку.

Основною для цих штанів слугує високоякісна тканина (100% нейлон) з просоченням Water Repellent. Ця тканина має водовідштовхувальні властивості а також є зносостійкою. Штани утеплені сучасним, синтетичним матеріалом PrimaLoft (100г/м2). Волокна цього матеріалу дозволяють зберігати тепло та випаровувати вологу. Вони утримують свою термічну ефективність навіть у вологому стані, що важливо для збереження тепла при змінних погодних умовах.

Підкладка цих штанів виготовлена з нейлону, що забезпечує гарну зносостійкість та збереження тепла. Для додаткового утеплення в зоні попереку був використаний високоякісний фліс. Ділянки на колінах та внутрішній частині низу штанів додатково посилені більш щільним нейлоном Canvas, задля кращої зносостійкості.

Виробник зазначає, що штани були створені для зимового періоду України, та температурного інтервалу від 0 до -35 градусів. Ці штани відносяться до типу виробів Level 7 (сьомий шар одягу) походить від армійської системи пошарового одягу ECWCS. Їх варто носити як верхній шар одягу, надягаючи поверх термобілизни та інших штанів. Важливо, що штани Level 7 Primaloft будуть витримувати такий температурний мінімум, лише при дотриманні рекомендацій.

Характеристики

Розмір
Матеріал (склад)
  • Cordura 500D, G-Loft щільністю 100 грамів/м2
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами