Стенд для шевронів, Патч Панель, Патч борд для військових нашивок і нагород, липучка 40х60 см

Код:  440492375

Стенд для шевронів, Патч Панель, Патч борд для військових нашивок і нагород, липучка 40х60 см

Код:  440492375

Немає в наявності

668

619

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Патч-борд — це складана тактична дошка, створена спеціально для зберігання і зображення військових нашивок і нагород. Ідеальне рішення для організації, зберігання, транспортування та демонстрації колекції нашивок. Патч-борд виготовлений у стильному тактичному дизайні. Його зовнішній вигляд підкреслює військову тематику. Це чудовий аксесуар для ветеранів, колекціонерів військової атрибуції тощо.

Патч-борд виготовлений із міцних і красивих текстильних матеріалів, якість яких забезпечує довгий термін експлуатації виробу. Він легко складається й розкладається. Що забезпечує зручність зберігання, транспортування та демонстрації нашивок.

Його розміри дають змогу зберігати та зображати велику кількість нашивок і нагород. Його конструкція дає змогу організовувати експозицію відповідно до різних принципів, роблячи патч-борд ідеальним рішенням для колекціонування. Для кріплення нашивок до дошки використовується липучка, що забезпечує надійне розміщення та можливість легкої зміни розташування нашивок.

Сфера застосування та особливості догляду: Патч-борд ідеально підходить для зберігання і зображення нашивок, бирок і військових нагород. Він може бути розміщений у будинку, офісі, гаражі або навіть в автомобілі, що дає змогу демонструвати вашу колекцію друзям і колегам.

Догляд за патч-бордом дуже простий і зручний. Його можна легко чистити та підтримувати в чистоті. Просто періодично знімайте нашивки, ретельно очищайте поверхню патч-борда вологою губкою, давайте патч-борду висохнути в природних умовах, знову прикріплюйте нашивки в бажаному порядку.

Переваги: Простота зберігання, організації колекції та демонстрації: Патч-борд допомагає вам зберегти нашивки впорядковано й одночасно слугує стильним елементом декору.

Міцні матеріали: Високоякісні матеріали забезпечують довгий термін експлуатації дошки.

Універсальність: Патч-борд підходить для різних типів нашивок і нагород. Це універсальний аксесуар для військових і колекціонерів.

Характеристики

Спосіб кріплення
Розмір
  • 4060
Колір
  • Чорний
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами