Шеврон нашивка на липучці ДСНС України 2,5х12,3 см, вишитий патч золото

Код:  440492492

Шеврон нашивка на липучці ДСНС України 2,5х12,3 см, вишитий патч золото

Код:  440492492

Є в наявності

122

113

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тканинний шеврон, пошитий у вигляді прямокутної планки. Виконує роль візитівки ДСНС України. Візуально повідомляє про належність до Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Це якісний та лаконічний патч є важливою частиною уніформи та спорядження рятувальника. Може зайняти почесне місце у колекції нашивок.

Розміри

Шеврон має прямокутну витягнуту форму з розмірами 12,3х2,5 см. Це рішення підходить для розміщення на уніформі або текстильних аксесуарах - сумках, рюкзаках, чохлах тощо. Воно дозволяє нашивці-планці виконувати свою роль не заважаючи, не вимагаючи особливої уваги, не перевантажуючи зовнішній вигляд форми зайвими деталями.

Дизайн

Шеврон виконаний у вигляді прямокутної планки із вишивкою. Він має синє тло. На нього нанесено червоний орден-хрест, написи "ДСНС України" та "Ukrainian rescuer". Краєм патча прошитий щільний борт. Написи виконані акуратно, золотою ниткою. Кожна деталь вишивки добре помітна. Загальна композиція оперативно надає всю необхідну інформацію оточуючим.

Якість пошиття

Патч не рветься та не зминається. Він не боїться вологи та бруду. Він не вимагає особливих умов догляду. Це якісний текстиль, пошитий із відмінних матеріалів на сучасному устаткуванні, розрахований на складні умови використання.

Кріплення

Шеврон кріпиться за допомогою липучки. Вона займає всю площу зворотної сторони та гарантує надійне кріплення, простоту встановлення та заміни.

Призначення

Шеврон-планка ДСНС є виразним знаком приналежності до ДСНС. Він призначений для використання на уніформі та текстильних аксесуарах – рюкзаках, сумках, чохлах тощо. Він може зайняти важливе місце у колекції військових нашивок.

Зроблено в Україні

Патч пошитий українськими майстрами для героїв української сучасності. Він виготовлений на території українського міста-фортеці Миколаїв. Це текстильний продукт, який відповідає високим стандартам якості. Його покупка допомагає місцевому виробнику у важкий воєнний час.

Замовлення шеврона

Для замовлення шеврона-планки ДСНС:

  • відвідайте вебсайт;

  • виберіть патч;

  • виберіть кількість;

  • вкажіть дані для надсилання;

  • виберіть зручну форму оплати.

Ми доставляємо нашивки Україною та за її межі. Наголосіть на своїй важливій ролі в сучасній Україні з шевроном ДСНС.

Характеристики

Спосіб кріплення
Розмір
  • 2,512,3
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами