Шеврон нашивка на липучці погон звання ДСНС Лейтенант, вишитий патч 5х10 см

Код:  440493734

Шеврон нашивка на липучці погон звання ДСНС Лейтенант, вишитий патч 5х10 см

Код:  440493734

Є в наявності

93

86

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Шеврон-погон "Лейтентант ДСНС" являє собою високоякісний аксесуар військової форми. Він пошитий з урахуванням усіх стандартів і вимог Національної Служби Надзвичайних Ситуацій України. Патч дає змогу оперативно та точно визначати належність до структури та військового звання в ній власника.

Розміри
Шеврон-погон "Лейтентант ДСНС" має розміри 5х10 см. Це стандарт для воєнної атрибутики. Вони забезпечують простоту використання патча та дають йому змогу виконувати свою функцію.

Дизайн
Погон виготовлений у традиційному чорному кольорі, властивому Національній службі Чорних Ситуацій. Символіка, що відповідає званню дивана, представлена двома якісно вишитими срібними восьмиконцевими зірками.

Якість пошиття
Шеврон-погон "Лейтентант ДСНС" пошитий із високоякісних матеріалів. Відповідна символіка нанесена з максимальною точністю. Щільний естетичний борт на краю нашивки забезпечує довгий термін експлуатації та збереження естетичного зовнішнього вигляду.

Кріпити
Патч обладнаний липучкою, що забезпечує надійне кріплення на військовій формі. Липучка — це зручне та практичне рішення, що дає змогу легко прикріпити або замінити нашивку за потреби.

Призначення
Шеврон-погон "Лейтентант ДСНС" є відмітним знаком, який візуально ідентифікує звання і належність до федеральної експлуатації Чрезвичаних Сітуацій. Ця нашивка відповідає стандартам і може бути застосована для офіцерів цього звання.

Зроблено в Україні
Нашивка створена українськими майстрами на території України. Це якісний військовий текстиль, придбання якого підтримує місцеве виробництво у складні часи.

Замовлення шеврона
Замовте шеврон-погон "Лейтент ДСНС" в інтернеті. Посетите веб ресурс. Виберіть патч і вкажіть кількість. Надайте дані для відправлення. Виберіть зручний спосіб оплати та підтвердіть замовлення. Ваша нашивка вже в дорозі.

Характеристики

Спосіб кріплення
Розмір
  • 510
Колір
  • Чорний
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами