Кофта M-Tac Shadow Fleece Polartec Black Розмір L

Код:  440755655

Кофта M-Tac Shadow Fleece Polartec Black Розмір L

Код:  440755655

Є в наявності

4 836

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Стильна та надзвичайно зручна флісова кофта Shadow від бренду М-Тас поєднує в собі новітні виробничі технології, продуманий до дрібниць дизайн та високоякісні матеріали.

Виготовлена з преміального флісу Power Stretch Pro (поліестер, нейлон, еластан) від всесвітньо відомої компанії Polartec®. Цей зносостійкий матеріал має відмінні зігріваючі та антипілінгові властивості. Дана тканина надає виробу особливої міцності, тоді як щільний ворс із внутрішньої сторони приємний на дотик та забезпечує теплозахист і циркуляцію повітря.

Кофта застібається на блискавку від YKK – світового лідера з виробництва фурнітури. Низькопрофільний капюшон щільно прилягає до голови і може виконувати функцію теплої шапки. Низ кофти, манжети та край капюшона обшиті еластичною брендованою резинкою, що добре прилягає до тіла та перешкоджає потраплянню холодного повітря всередину. Дві великі бокові кишені на блискавках оснащені сітчастою підкладкою, що забезпечує додаткову вентиляцію. Прямий крій не обмежує рухів і дозволяє почуватись комфортно навіть під час фізичних навантажень.

Кофта Shadow Fleece відмінно підійде для повсякденного використання в прохолодну пору року, або ж слугуватиме додатковим утеплюючим шаром під куртку чи парку. Дана модель відмінно поєднується як з джинсами, так і зі спортивним чи тактичним одягом.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами